Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Eikö rokotettavien tulisi tietää, mitä ainesosia rokoteliemi sisältää ja miten ne vaikuttavat kehossa? Kansanedustajan vaatimuksesta huolimatta maamme hallitus ei ole suostunut tutkituttamaan aineita, joita se vaatii koko kansan itseensä ottamaan. RKK'n mielikuvituskuva

Itsensä Robert Malonen vakava varoitus

Rakkaat lähimmäiseni, yhä useammat ihmiset alkavat herätä huomaamaan mistä onkaan kyse tässä rokotepandemiassa, sillä rokotteet eivät toimikaan luvatulla tavalla. Rokotetut ruuhkauttavat sairaalat. Silti suurella vimmalla padistetaan kaikki ottamaan uutta huipputeknologiaa sisältävä injektio, jota ei ole edes asianmukaisesti tutkittu. Eläinkokeissa kaikki koe-eläimet kuolivat tämän rokotteen aiheuttamiin vammoihin. Nyt sitä tyrkytetään ihmiskunnalle. Ilmastonmuutoksen taltuttamiseksi koko ihmiskunta on myrkkypiikin koekaniinina, paitsi se valta, joka on tämän massatuhonnan takana. Hitlerin henki on päästetty pullosta ulos, samaan aikaan Jumala on ottamassa suojaavan Henkensä pois jumalattoman maailman yltä. Sapatin Herra, Jeesus Kristus on oleva kansansa suojana maailman loppuun asti (Dan.12:1, Matt.28:20).

Maa seuraa ihmetellen petoa, jonka kuolinhaava parani (Ilm.13:3). Rikollista rokotepandemiaa johdetaan kaikin valheen keinoin. Meistä pyritään tekemään patentoituja, geenimanipuloituja ihmisorjia. Älkäämme missään tapauksessa luopuko Kristuksesta antautumalla tämän maailman ruhtinaan, Saatanan, orjiksi. Kristus on tekevä meidät vapaiksi: Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat Häneen: ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” Saatanan tarkoitus on myrkkyinjektioiden ja koronapassien avulla sitoa meidät itseensä ja lopulta tuhota meidät – tätä on Uusi Maailman Järjestys. Yehovah’n uusi maailmanjärjestys (Ilm. luvut 20 – 22) on alkava Jeesuksen tullessa kunniassaan ja kirkkaudessaan pyhine enkeleineen hakemaan pelastetut taivaskotiin (Ilm1:7, Matt.24:30, 16:27, 25:31).

Suomen Rapsodia-tiimi tekee hienoa työtä tuoden julkisuuteen arvokasta tietoa, jota Saatana haluaa kaikin keinoin pitää pimennossa, näin eksyttääkseen uhrinsa. Tänään, sapatin valmistuspäivänä 17.12.2021, löysin heidän sivustoltaan tämän uuden rokotteen todellisen asiantuntijan Robert Malonen vakavan varoituksen näistä mRNA-myrkkyrokotteista:

Rapsodia-tiimin johdanto

”Koronarokotteissa käytetyn mRNA-teknologian keksijä Robert Malone on julkaissut vakavan videovaroituksen 13.12.2021 kaikille vanhemmille, jotka yhä harkitsevat lastensa rokottamista. Hän kutsuu tätä “koko ihmiskunnan historian radikaaleimmaksi lääketieteelliseksi kokeeksi”, jonka lopulliset tulokset tulevat selviämään vasta vuosien kuluttua.

Tämä rokotekehityksessä uransa tehnyt tiedemies on kehittänyt koronarokotteissa käytettävän mRNA-teknologian, joten hän todellakin tietää, mistä hän puhuu. Tämän takia kaikki valtamediat sensuroivat häntä. YouTube on myös poistanut tämän varoitusvideon palvelustaan. Jaetaan tietoa eteenpäin aktiivisina kansalaisina, jotta lasten vanhemmilla olisi mahdollisuus päästä kuulemaan myös toisenlaisia näkemyksiä näihin rokoteasioihin. Suosittelemme myös katsomaan Robert Malonen aiemmat suomeksi tekstitetyt videot, jotka löytyvät ”rapsodia.fi” sivustolta.

Tässä on tohtori Robert Malonen varoitus vanhemmille tekstin muodossa:

“Nimeni on Robert Malone. Olen lääkäri ja tiedemies, mutta ennen kaikkea muuta olen isä ja isoisä. En yleensä lue valmiiksi kirjoitettuja puheita, mutta tämä on niin tärkeää, että halusin varmistaa, että jokainen sana ja tieteelliset faktat tulevat kaikki oikein. Tämä lausunto tulee rokotetutkimuksessa ja -kehityksessä uransa luoneelta mieheltä. Minut on rokotettu koronaa vastaan ja olen yleisesti ottaen rokotusten kannalla. Olen omistanut koko urani turvallisten ja tehokkaiden keinojen kehitykselle tartuntatautien ehkäisyn ja hoidon osalta. Julkaisen tämän lausunnon myös tekstin muodossa, jotta voitte jakaa tämän ystävillenne ja perheellenne.

Huomioi tämä ennen kuin annat rokotteen lapsellesi, että kyse on peruuttamattomasta päätöksestä. Tahdon kertoa teille tieteelliset faktat tästä geneettisestä rokotteesta, joka perustuu luomaani RNA-rokoteteknologiaan. Vanhempien tulee ymmärtää nämä kolme tärkeää asiaa ennen kuin he tekevät tämän peruuttamattoman päätöksen. Ensimmäinen asia. Virusgeeni injektoidaan isäntäsoluihin. Tämä geeni pakottaa lapsesi elimistön tuottamaan myrkyllisiä piikkiproteiineja. Nämä proteiinit aiheuttavat usein pysyviä vaurioita lasten elintärkeille elimille. Näihin elimiin kuuluvat aivot ja hermostojärjestelmä, sydän ja verisuonet, mukaan lukien verihyytymät, sekä myös lisääntymisjärjestelmä. Tämä rokote voi aiheuttaa perustavanlaatuisia muutoksia heidän immuunijärjestelmälleen. Kaikkein hälyttävintä tässä on se, että kun nämä vahingot ovat kerran tapahtuneet, niitä ei pystytä enää korjaamaan. Niitä ei voida peruuttaa. Heidän aivoihin tulleita vaurioita ei voi korjata. Sydänkudoksen arpeutumista ei voi korjata. Geneettisesti nollattua immuunijärjestelmää ei voi korjata. Ja tämä rokote voi myös aiheuttaa lisääntymisvaurioita, jotka voivat vaikuttaa perheesi tuleviin sukupolviin.

Toinen asia, joka teidän tulee tietää. Tätä uutta teknologiaa ei ole testattu riittävästi. Tarvitsemme vähintään viisi vuotta testausta ja tutkimusta ennen kuin voimme todella ymmärtää tähän uuteen teknologiaan liittyviä riskejä. Uusien lääkkeiden haitat ja riskit paljastuvat usein vasta monien vuosien kuluttua. Pyydän nyt vanhempana teitä lasten vanhempia kysymään itseltänne: haluatteko te lapsenne osallistuvan koko ihmiskunnan radikaaleimpaan ihmiskokeeseen?

Vielä viimeisenä asiana. Se peruste, jonka he ovat antaneet sinulle lapsesi rokottamista varten, on valhe. Lapset eivät ole vaaraksi vanhemmilleen tai isovanhemmilleen. Tilanne on todellisuudessa täysin päinvastainen. Lasten vastustuskyky koronan saamisen jälkeen toimii ratkaisevan tärkeänä tekijänä sille, että oma perheesi ja ehkä jopa koko maailma voidaan pelastaa sitä kautta tältä taudilta. Yhteenvetona voidaan todeta, että lapsillesi tai perheellesi ei ole mitään hyötyä siitä, että rokotat lapsesi näitä viruksen aiheuttamia pieniä riskejä vastaan. Ottaen huomioon rokotteen tiedossa olevat terveysriskit, jotka ovat aivan ilmeisiä, sinä ja lapsesi saatatte joutua elämään koko loppuelämänne niiden kanssa. Riski-hyötyanalyysista ei voida edes puhua tämän rokotteen kohdalla lasten suhteen. Vanhempana ja isovanhempana suosittelen vahvasti, että vastustatte ja taistelette lastenne suojelemisen puolesta.”

Näin vakavasti Robert Malone varoittaa lasten vanhempia koronarokotteiden vaaroista. Tähän haluan lisäksi huomauttaa, että mitä mRNA rokotteet tekevät lapsille, saman ne tekevät nuorisolle, aikuisille, keski-ikäisille ja vanhuksille. Kenenkään ei pitäisi ottaa näitä bioterrori-injektioita itseensä. Toisin kuin Robert Malonen hyvää tarkoittavat mRNA-rokotteet, nämä mRNA-rokotteet on tarkoitettu vahingoittamaan ihmistä, eikä suojaamaan häntä tartuntataudilta. Tähän tulokseen ovat useat todelliset asiantuntijat tulleet. Heidän tieteellisiä lausuntoja yritetään epätoivoisesti estää pääsemästä julkisuuteen.

”Saksalainen aktiivihiilen kemian tohtori Andreas Noack julkaisi varoitus-videonsa 23.11.2021, jonka seurauksena hänet mitä ilmeisimmin murhattiin. Tohtori Noack paljasti videolla Espanjan Almerian yliopiston professori Pablo Campran tekemistä grafeenihydroksidi-löydöksistä, kun hän oli tutkinut koronarokotteita micro-Raman spektroskoopilla. Tohtori Noack kertoo videolla, miten rokotteiden sisältämät nanokokoluokan grafeenihydroksidi-partaterät leikkelevät ihmisiä sisäisesti ja ovat näin ollen vastuussa rokotteiden yleisimmistä haittavaikutuksista, kuten verihyytymistä, verenvuodoista ja sydänongelmista. Tämä selittää myös lukuisten huippu-urheilijoiden äkillisiä kuolemia.” (rapsodia.fi, video: He tappavat koko Itävallan väestön).

Koronarokotuksissa onkin siis todellisuudessa kyse maailmanlaajuisesta ihmiskokeesta, rokotteilla, joiden haittavaikutukset ilmenevät lopullisesti vasta vuosien kuluttua. Lääkeyhtiöt on vapautettu kaikesta vastuusta näiden rokotevalmisteittensa seurauksista! Lue tarkoin ja ajatuksella moneen kertaan, mitä muutoksia nämä huipputeknologiaa omaavat mRNA-rokotteet saavat sinussa aikaan geneettisesti ja toksikologisesti! Haluatko todella osallista tähän josefmengelemäiseen globaaliin ihmiskokeeseen, jonka tarkoituksena on vähentää ihmispopulaatio minimiin, jotta maapallo muka säilyisi asuinkelvollisena tuhansia vuosia eteenpäin?

Jeesus tulee pian, ja silloin tulee tämän jumalattoman maailman loppu. Silloin astuu voimaan Hänen uusi maailmanjärjestyksensä, johon ei pääse yksikään Kristuksen kieltäjä. ”Minä tulen pian. Minulla on palkkani mukanani antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pitävät Hänen käskynsä, että heillä olisi oikeus syödä elämänpuusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin. Ulkopuolella ovat koirat, noidat, huorintekijät, murhaajat, epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja harjoittavat.” Ilm.22:12-15.

Aamen, tule Herra Jeesus!

LISÄÄ TIETOA mRNA-ROKOTTEEN VAIKUTUKSISTA

Video ja tämä teksti löytyvät rapsodia.fi sivuilta nimellä: mRNA ROKOTTEEN KEKSIJÄN VAROITUS: ROKOTE TEKEE VIRUKSESTA VAARALLISEMMAN.

”Tällä videolla Dr. Robert W. Malone, mRNA-rokotteen keksijä, kertoo siitä, miten näistä mRNA-rokotteista seuraa nyt mahdollisesti se kaikkein pahin mahdollinen skenaario, että koronavirus muuntautuu näiden uusien rokotteiden ottamisen seurauksena entistä vaarallisemmaksi ja tarttuvammaksi kuin mitä se olisi ollut ilman rokottamista. Monet rokoteasiantuntijat ovat varoitelleet tästä tiedemiesten pahimmasta painajaisesta eli vasta-aine riippuvaisen vahvistumisen (ADE-efektin) riskistä jo aivan pandemian alusta saakka. Ja kukapa tietäisi paremmin, mitä mRNA-rokote voi saada oikeasti ihmisissä aikaan kuin sen keksijä itse? Jaetaan tätä tietoa eteenpäin, jotta saisimme pelastettua suomalaisia tältä koko ihmiskunnan synkimmältä rokote-painajaiselta.

Tässä lainauksia videolta siitä, mitä Dr. Malone sanoi.

“Tämä on nyt juuri sitä, mitä vasta-aine riippuvaisessa vahvistumisessa (ADE-efektissä) tapahtuu. Mikä on ADE-efekti? Kyse on siitä, että rokotteesta seuraa viruksen muuntuminen entistä tarttuvampaan muotoon kuin mitä virus olisi ollut ilman rokotteen tuomaa vaikutusta. Virus alkaa nyt monistamaan itseään entistä enemmän. Tämä on rokotteen kehittäjän pahin painajainen.”

“Minua syytetään nyt rokotevastaisuudesta ja disinformaation levittämisestä. Minusta näyttää siltä, että hallitus peittelee sitä, mitä nyt tapahtuu. En tahtoisi kuulostaa varoittajalta, mutta tämä, mitä he näyttävät ajavan tässä nyt eteenpäin, on pahin mahdollinen skenaario. Meillä on nyt hiipumisvaiheessa oleva rokote, josta seuraa se, että virus replikoituu paljon tehokkaammin kuin mitä se tekisi ilman rokotetta. Siksi kutsumme tätä nimellä: vasta-aine riippuvainen vahvistuminen. Ja tästä on varoiteltu tämän kiireellä eteenpäin pusketun rokotekampanjan suhteen aivan alusta saakka.”

Näyttää vahvasti siltä, että nyt 19.12.2021 edellinen Delta-muunnos ja sen jälkeinen meneillään oleva Omikron-muunnos ovat rokotuksista johtuvaa ADE-efektiä. Pahin mahdollinen skenario on juuri meneillään! Kaikki viittaa siihen, että kyseessä on ennalta huolella valmisteltu kansojen murha, joka saatetaan voimaan valheen kaikella viekkaudella ja voimalla. Mutta pyhät enkelit kirjaavat kaiken muistiin. Elleivät tähän pimeydentyöhön osallistujat kadu ja tee todellista parannusta, kun armonovi on vielä raollaan, joutuvat he kaikki vastaamaan teoistaan maailmankaikkeuden Tuomarin edessä (Ilm.20:11-15). Yksikään rikollinen ei pääse pakoon. Ihmistä voidaan pettää, mutta ei Pyhää Henkeä (Apt.5:3). Aamen.