Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Loppu on oven edessä!

Valtava tornadojen tuho

Yhdysvalloissa äskettäin tapahtuneesta valtavasta tornadojen tuhosta, ja kuinka korruptoituneet poliitikot käyttävät ”ilmastonmuutosta” oman akendansa ajamiseen, kirjoittaa pastori Andy Roman AdventMessenger’issä 13.12.2021:

VALKOINEN TALO: TAPPAVAT TORNADOT OVAT TODISTE ILMASTONMUUTOKSESTA JA MEIDÄN ON TOIMITTAVA

Ilmastonmuutos on Valkoisen talon lehdistösihteerin Jen Psakin mukaan syyllinen tuhoaviin tornadoihin, jotka tuhosivat rakennuksia ja tappoivat ainakin 90 ihmistä kahdeksassa osavaltiossa. Psaki, joka puhui presidentti Joe Bidenin puolesta, totesi, että nämä tuhoisat luonnonkatastrofit ovat vain lisää todisteita siitä, että "meidän on toimittava". Hän puhuu biljoonien dollareiden sijoittamisesta vihreisiin ilmastoaloitteisiin, joiden on tarkoitus muuttaa taloutemme perusteellisesti uudelleen ja maagisesti estää tai hidastaa kaikkia tulevia tuhoisia katastrofeja ja sääjärjestelmiä.

Ilmastonmuutos on vasemmiston uskonto. Kaikki nykyiset luonnonkatastrofit, kuten tulvat, hurrikaanit, kuivuus, helleaallot, tulimyrskyt, lumimyrskyt ja tornadot, niitä syytetään ihmisen aiheuttamasta ilmastokriisistä. Huolimatta siitä, että National Weather Servicen ilmastoasiantuntijat väittävät, että Kentuckyssa on ollut 130 vuotta sitten tämän suuruisia tornadoja, tämän on tarkoitus olla todiste siitä, että ihminen on syypää näihin onnettomuuksiin. Kuka oli vastuussa tornadoista 130 vuotta sitten, jos nämä viimeaikaiset ovat voimakkaimmat 130 vuoteen?

Tieteen oletetaan olevan totuuden tavoittelua, mutta on ilmeistä, että poliitikot ovat politisoineet jokaisen elämän osa-alueen nykyään. Totuus on, että historia tallentaa muita kauhistuttavia sääilmiöitä, ja nämä tragediat tapahtuivat jo silloin, kun planeetallamme oli alhaisempi CO2-taso. Joten CO2-tason alentaminen tänään ei pysäytä mitään. Tämä hallinto kuitenkin käyttää hyväkseen tätä luonnonkatastrofia ja ihmishenkien menetyksiä edistääkseen poliittista agendaansa, hankkiakseen lisää valtaa ja levittääkseen lisää pelkoa. Tämä planeetta on kestänyt meteoreja, mantereiden ajautumista erilleen toisistaan (1Moos.10:25, LXX), tulivuorenpurkauksia, maailmanlaajuista tulvaa (1Moos.7:6) ja muita tuhoisia sääilmiöitä. Suurin kriisimme on ihminen, ei ilmasto. Suurin katastrofimme ovat korruptoituneet hallitukset, jotka ottavat käyttöön huonoa politiikkaa, jonka tarkoituksena on orjuuttaa meidät kaikki. Radikaalien ympäristönsuojelijan ehdottama ilmastonmuutospolitiikka aiheuttaa ihmiskunnalle paljon enemmän vaaraa kuin kaikki luonnonkatastrofit yhteensä. Säämuutokset ovat todellisia, mutta eivät median ja poliittisten aktivistien käyttämät katastrofaaliset tuomiopäivän ennusteet. Ne eivät ole totta. Se on puhdasta jatkuvaa hysteriaa, ja se on paljon suurempi uhka sivilisaatiolle. Miten? Jättämällä huomioimatta sen tosiasian, että kaikki nämä merkit ovat merkkejä siitä, että Jeesus on tulossa pian:

"Jumalan sanoma maan asukkaille tänä päivänä on: 'Olkaa te myös valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee." Matteus 24:44. Yhteiskunnassa ja erityisesti kansojen suurissa kaupungeissa vallitsevat olosuhteet julistavat ukkosen äänin, että Jumalan tuomion hetki on tullut ja kaiken maallisen loppu on käsillä. Seisomme aikakausien kriisin kynnyksellä. Jumalan tuomiot seuraavat toisiaan nopeasti toinen toisensa perään – tulipalot, tulvat ja maanjäristykset sekä sodat ja verenvuodatukset. Meidän ei pidä tällä hetkellä yllättyä suurista ja ratkaisevista tapahtumista; sillä armon enkeli ei voi jäädä kauaksi aikaa suojaamaan katumattomia.” (Profeetat ja kuninkaat, s. 278).

Nykyinen Valkoinen talo sanoo, että meidän on toimittava nyt, koska hiilidioksidi on suurin uhka maapallolle. Kyllä, ja koronaviruksen piti mennä pois vuonna 2020 "kahden viikon lukituksen" jälkeen. Kyllä, ja kansakunnan nykyinen inflaatio on vain "väliaikaista". Kyllä, ja Afganistanin vetäytyminen oli historian suurin sotaharjoitus. Kyllä, on olemassa kriisi, joka on vakava uhka ihmiskunnan olemassaololle. Todellinen kriisi on kuitenkin sekä uskonnollinen että poliittinen epärehellinen johtajuus, joka ohjaa kaikkea politiikkaamme "tieteisuskomuksilla". Nämä politiikat luovat tottelevaisten, kyseenalaistamattomien, mielettömien lampaiden sukupolven, jotka marssivat umpikujassa mitä tahansa hallitus käskee tehdä, kun globalistit vuodattavat meidät kuiviin korkeammilla veroilla ja inflaatiolla ja ryöstävät meiltä kaikki vapautemme:

"Jo oppi, että ihmiset vapautetaan kuuliaisuudesta Jumalan vaatimuksia kohtaan, on heikentänyt moraalisen velvoitteen voimaa ja avannut pahuuden tulvaportit maailmalle. Laittomuus, irstailu, mädännääisyys ja turmeltuminen pyyhkäisevät meidän ylitsemme kuin ylivoimainen hyökyaalto. Perheessä Saatana on töissä. Hänen lippunsa heiluu jopa kristillisiksi tunnustautuvissa perheissä. Siellä on kateutta, pahansuopuutta, tekopyhyyttä, vieraantuneisuutta, teeskentelyä, riitaa, pyhien luottamusten pettämistä, himolle antautumista. Koko uskonnollisten periaatteiden ja oppien järjestelmä, jonka pitäisi muodostaa sosiaalisen elämän perustan ja kehyksen, näyttää horjuvalta massalta, joka on valmis romahtamaan. Kaikkein ilkeimmät vankilaan joutuvat rikolliset saavat rikoksensa vuoksi usein lahjoja ja myönteistä huomiota osakseen, ikään kuin he olisivat saavuttaneet kadehdittavan aseman. Heidän luonteelleen ja rikoksilleen annetaan suurta julkisuutta. Lehdistö julkaisee paheen vastenmielisiä yksityiskohtia, mikä saa toiset harjoittamaan petoksia, ryöstöjä ja murhia; ja Saatana iloitsee helvetin suunnitelmiensa menestyksestä. Paheen lumous, murhat, hillittömyyden ja pahuuden hirvittävä lisääntyminen kaikissa ihmisluokissa ja asteissa pitäisi herättää kaikki, jotka pelkäävät Jumalaa, kysymään, mitä voidaan tehdä pahuuden virran hillitsemiseksi.

Tuomioistuimet ovat korruptoituneita. Hallitsijain vaikuttimina ovat voiton- ja aistillisen nautinnon halu. Kohtuuttomuus on hämärtänyt monien kyvyt, niin että Saatana hallitsee heitä lähes täydellisesti. Juristit ovat kieroutuneita, lahjottuja, harhaanjohtavia. Juopuminen ja huvittelu, intohimo, kateus, kaikenlainen epärehellisyys ovat edustettuina lakeja säätelevien keskuudessa. 'Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.’ Jes.59:14.” (Suuri Taistelu, sivuilta 585-586). Aamen.

Tämä on Jeesuksen II tulon merkki

Vitsausten kautta pedon merkin vastaanottamiseen

Sunnuntailakia valmistellaan.

Sunnuntailakia valmistellaan pimeydessä

Sunnuntailain todellinen tarkoitus pimitetään kansoilta. Kaikella valheen viekkaudella ja vääryydellä sunnuntaista, pedonvallan merkistä, tehdään raamatullinen lepopäivä.