Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Uuden huipputeknologian koronarokotteissa on ihmistä tuhoavia ainesosia, joiden vaikutuksia ei ole edes tutkittu. Photoart: Reino Kuikka 2021.

Kaksi massamurhaa

Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla. Saarnaaja 1:9.

Tänä sapattiaamuna 4.12.2021 avasin läppärini ja rapsodia.fi:ssä oli uutisvideo: OIKEUS MÄÄRÄSI PFIZERIN LUOVUTTAMAAN TUTKIMUSTIETOJA. Rokotteiden massiivisista sivuvaikutuksista käy selvästi ilmi, että koronarokotteet ovat suunniteltu ja valmistettu ihmiskunnan suuren enemmistön tuhoamiseksi.

https://rapsodia.fi/oikeus-maarasi-pfizerin-luovuttamaan-tietoja/

Olemme jo maailman lopputapahtumissa! Jeesuksen toinen tulo on aivan oven edessä! Kun Jumalan Poika tuli Ihmisen Pojaksi pelastamaan synteihinsä hukkuvan ihmissuvun, Hän syntyi neitsyt Mariasta Juudan Beetlehemissä. Koska Hän oli avuton, vastasyntynyt ihmislapsi, niin Lohikäärme eli Saatana piti Jumalan Poikaa pienenä suupalanaan, mutta YHVH varjeli kallista Poikaansa ja johdatti Joosefin perheineen turvaan Egyptiin:

Ja Jumala kielsi heitä (tietäjiä itäisiltä mailta) unessa Herodeksen tykö palaamasta, ja he menivät toista tietä takaisin omaan maahansa. Mutta kun he olivat menneet, niin katso, Yehovah’n enkeli ilmestyi Joosefille unessa ja sanoi: ”Nouse, ota lapsi ja Hänen äitinsä ja pakene Egyptiin, ja ole siellä siihen asti, kuin minä sinulle sanon; sillä Herodes on etsivä lasta surmatakseen Hänet.” Matteus 2:12,13.

Kun Saatananpalvoja Herodes ei saanut tietää, missäpäin Beetlehemiä äskensyntynyt Juutalaisten kuningas oli, hän päätti tuhota kaikki poikalapset tuolta seudulta, varmuuden vuoksi kaikki kaksivuotiaat ja sitä nuoremmat, uskoen Juutalaisten kuninkaan olevan surmattujen lasten joukossa:

Silloin Herodes, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja lähetti tappamaan kaikki poikalapset Beetlehemistä ja koko sen ympäristöstä, kaksivuotiaat ja nuoremmat, sen mukaan kuin hän oli aikaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut. Silloin kävi toteen, mikä on puhuttu profeetta Jeremiaan kautta, joka sanoo: ”Ääni kuuluu Raamasta, itku ja iso parku; Raakel itkee lapsiansa eikä lohdutuksesta huoli, kun heitä ei enää ole.” Matt.2:16-18.

Tämä sama raivo Kristusta ja Hänen kansaansa kohtaan 2000 vuotta sitten, on Saatanalla nyt, kun hän tietää sen, että hänellä on vain vähän aikaa, sillä Jumalan Poika tulee pian ja sitoo tuon vanhan käärmeen tuhanneksi vuodeksi autioon maapalloon odottamaan kuolemantuomiotaan tulijärvessä:

”Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä Perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!” Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maaan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa (seurakuntaa), joka oli poikalapsen synnyttänyt. Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä. Ja käärme syöksi kidastaan vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa. Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus. Ilmestyskirja 12:12-17.

Tässä viimeisessä taistelussa Kristuksen ja Saatanan välillä, jonka huipennus alkoi loppuvuodesta 2019 ”koronapandemiana”, on kyse yrityksestä massarokotuksin tuhota erityisesti Kristuksen jäännöskansa maan päältä, ne jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus. Saatana näyttää käyttävän samaa massatuhontaa Jeesuksen II tulemuksessa Jumalan jäännöskansan eliminoimiseksi, kuin mitä hän käytti Jeesuksen I tulemuksessa Beetlehemin seudulla tuhotakseen Ihmisen Pojan. Mutta hän epäonnistui silloin ja on epäonnistuva nytkin. Koko väestön pakkorokotukset koronapasseineen on yritys saada koko maailman väestö ensinnäkin supistettua minimiin, ja toiseksi henkiinjääneet Uuden Maailman Hallituksen orjiksi. Näin ratkeaisi samantien ihmisten aiheuttama ilmastonmuutosongelma sekä Jumalan jäännös tulisi pyyhittyä pois maan päältä. Mutta se ei tule onnistumaan.

Nykymaailmaa johdetaan Vatikaanista niin hengellisesti kuin poliittisesti (Ilm.13:1-4). Paavinvallan merkki on sapatin pyhyyden siirtäminen viikon ensimmäiselle arkipäivälle, sunnuntaille. Paavi on pyrkinyt korottamaan tällä teollaan itsensä Yehovah’n yläpuolelle. Sunnuntailain hankkeet sisältyvät ilmastonmuutoksen torjuntaan samoin kuin keinotekoinen pandemia eli plandemia myrkkyrokotteineen. Mutta, älkäämme unohtako, että Isä on antanut kaiken vallan Pojalleen niin taivaassa kuin maankin päällä (Matt. 28:18). Jumala sallii Saatanan toimet määrättyyn rajaan asti, paljastaakseen koko maailmankaikkeudelle Saatanan todellisen luonteen ja sen, mihin kapina Hänen täydellistä ja hyvää lakiaan kohtaan johtaa. Yehovah on puuttuva pahuuden vyöryyn oikeaan aikaan ja oikealla tavalla, se on varma!

Älkää siis luopuko uskonne rohkeasta luottamuksesta, jonka palkka on suuri. Te tarvitsette kestävyyttä tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mitä on luvattu. Sillä ”vähän, aivan vähän aikaa vielä, niin tulee Hän, joka on tuleva, eikä viivyttele.” ”Mutta minun vanhurskaani on elävä uskosta.” Jos hän vetäytyy pois, minun sieluni ei mielisty häneen. Me emme kuitenkaan ole niitä, jotka vetäytyvät pois omaksi kadotuksekseen, vaan niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi. Hebr.10:35-39. Aamen!

Sunnuntailakia valmistellaan. Jeesus tulee. Onko nimesi elämänkirjassa?