Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Holokaustista selvinneen sanoma

Adventtikirkko Saksassa oli muiden mukana äänestämässä Hitleriä valtaan "Jumalan valitsemana kansan pelastajana". Nyt on Adventtikirkon historia toistumassa rokotepandemiassa. Suomeksi tekstitetty versio videosta löytyy: rapsodia.fi.

Rokotepakosta maailmalla

Adventtikirkon johdon tulisi olla yhdessä 33 todistajan kanssa varoittamassa rokotteen tuhoisuudesta, mutta se onkin liittynyt rokotepakottajiin.

Pandemia on valheille rakennettu

Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.” 2Kor.13:1. Rapsodia.fi:n tekstittämällä videolla peräti 33 lääketieteen asiantuntijaa eri puolilta maailmaa varoittavat meitä meneillään olevasta maailmanlaajuisesta ”myrkkyrokote-plandemiasta”: ”Älkää antako tuhota itseänne ja omaisianne näillä uusilla mRNA rokotteilla!”

”Kuuntele näitä lääkäreitä, jotka tahtovat auttaa sinua löytämään todellisen terveyden.” Videon tekijä STOPWORLDCONTROL:COM.

I todistaja: ”Nimeni on Carrie Madej, olen sisätautilääkäri USA:sta. Minulla on oma klinikka ja olen toiminut johtajana kahdella eri klinikalla opettaen lääketieteenopiskelijoita viimeiset 19 vuotta. Mitään klobaalia COVID-19 pandemiaa ei ole olemassa. Käytämme testaamisessa PCR -testejä, joita ei ole kehitetty minkäänlaisen tartunnan havaitsemiseen. Se ei ole oikea tapa diagnosoimiseen. Lääkärit ja sairaalat saavat taloudellisia kannustimia COVID-19 diagnosointiin. Tämän lisäksi laboratorioissa ympäri maailmaa tapahtuu virheitä enenevissä määrin väärinä positiivisina tuloksina. Minä en tule ottamaan COVID-19 -rokotetta, en myöskään suosittele sitä yhdellekään potilaalleni. Tämä rokote on ihmiskunnalla tehtävä ihmiskoe, koska siinä käytetään modifioitua mRNA:ta tai modifioitua synteettistä DNA:ta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tätä tehdään ihmisille. Me emme tiedä, mitä siitä seuraa. He aikovat myös käyttää nano lipid- tai nanoteknologiaa. Siitä voi seurata niin monia kamalia asioita ja tätä täytyy tutkia ensin lisää. Tämä on varoitukseni maailmalle.”

II todistaja: ”Nimeni on Andrew Kaufman, olen lääkäri ja psykiatri (USA). Tämä pandemia ei ole todellinen lääketieteellinen pandemia. COVID-19 –rokote ei ole turvallinen eikä tehokas, - Koska tästä uudesta taudista ei ole olemassa mitään selkeää määritelmää, jonka pohjalta sinua voitaisiin testata. Ja koska virusta ei ole eristetty tai todettu sairauden aiheuttajaksi, rokotteella ei voida tähdätä mihinkään. Koska kuolemat eivät ole lisääntyneet minkään uuden taudin seurauksena, ei ole myöskään mitään tarvetta uudelle rokotteelle.”

III todistaja: ”Hei, minä olen Hilde De Smet, olen belgialainen lääkäri. Tahdon sanoa, että uusi COVID-19 –rokote ei ole turvallinen – eikä mitään globaalia pandemiaa ole olemassa. Lääketeollisuus on yrittänyt kehittää jo 20 vuoden ajan koronarokotteita, mutta he eivät ole onnistuneet. Eläinkokeissa havaittiin vakavia sivuvaikutuksia ja autoimmuunihäiriöitä, kun eläimet altistettiin uudelle virukselle. Nämä autoimmuunihäiriöt ovat verrattavissa COVID-19 –potilailla havaittuihin oireisiin. Lääketeollisuus on käyttänyt globaalia pandemiaa tekosyynään eläinkokeiden ohittamiseen. Meitä ihmisiä tullaan käyttämään koekaniineina, josta saattaa seurata meille vakavia sivuvaikutuksia, kun altistumme uusille viruksille.”

IV todistaja: ”Olen Nils Fosse, norjalainen lääkäri. COVID-19 -rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi ja toimivaksi. Kyse on uudesta teknologiasta, jota on testattu vasta muutamia kuukausia muutamilla tuhansilla ihmisillä. Tutki asioita itse. Kyse ei ole todellisesta pandemiasta. Kuolinluvut eivät ole normaalia korkeampia.”

V todistaja: ”Olen Elizabeth Evans, eläkkeellä oleva lääkäri (UK). COVID-19 -rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi ja toimivaksi. Uskomme, että on vastuutonta tehdä kokeita miljoonille ihmisille tällä uudella mRNA -teknologiaa sisältävällä rokotteella, kun meillä on vain vähän lyhyen aikavälin turvallisuusdataa, eikä todisteita, että se estäisi virusten tarttumista, eikä mitään pitkän aikavälin dataa sivuvaikutusten pois sulkemiseksi, kuten autoimmuunisairaudet, hedelmättömyys ja syövät.”

VI todistaja: ”Olen Mohammad Adil Iso-Britanniasta, olen lääkäri ja konsultoiva kirurgi. Olen työskennellyt kansallisessa terveydenhuollossa viimeiset 30 vuotta. Toimin puheenjohtajana ”All Pakistan Medical Association UK” -järjestössä. Olemme perustaneet hiljattain World Doctors Alliancen yhdessä tuhansien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Meillä oli juuri todella menestyksekäs webinaari ja miljoonat ihmiset ovat jo nähneet sen. Minä taistelen ihmiskunnan puolesta tässä nykyisessä tilanteessa, jossa koronarajoitksia pakotetaan ihmisille. Kiitos paljon.”

VII todistaja: Dr. Vernon Coleman, UK: ”Lääkärit, on aika kyseenalaistaa COVID-19 julkisesti. Materiaali, joka sisältää totuutta tästä taudista on bannattu. Minua on demonisoitu ja 50 vuotta kestänyt urani on nyt heitetty roskikseen niiden toimesta, jotka promottavat tätä olematonta pandemiaa ja tarpeetonta rokotetta. Tämä koko COVID-19 –huijaus on koko historiamme suurin huijaus. Tietoon perustuvan suostumuksen periaate kuuluu lääketieteeseen, mutta nyt ihmiset eivät voi antaa tietoista suostumustaan rokotteisiin, koska heillä ei ole tietoa. Taivaan kiitos näistä uusista alustoista, kuten BrandNewTube, joka näyttää muualla sensuroituja lääkäreiden videoita.”

VIII todistaja: ”Nimeni on professori Dolores Cahill, olen molekyylibiologi ja immunologi, UK. Hyvä uutinen on se, että koronavirus ja sulkutilat eivät olleet niin vakavia kuin aluksi sanottiin. Voimme hoitaa COVID-oireita menestyksekkäästi C- ja D-vitamiineilla ja sinkillä, jotka ovat hyvin turvallisia, joten rajoitukset, kuten sulkutilat, eristäminen ja maskit, eivät olleet tarpeellisia, myöskään rokote ei ole tarpeellinen. Lisensoituja RNA-rokotteita ei ole ollut vielä koskaan aikaisemmin olemassa, koska turvallisuustutkimuksissa on ilmennyt jatkuvasti vakavia haittoja ja koe-eläinten kuolemia viimeisten 20 vuoden aikana.”

IX todistaja: ”Nimeni on Zac Cox, olen hammaslääkäri ja homeopaatti, UK. Olen yksi World Doctors Alliancen perustajista. Uskon pandemian päättyneen jo kesällä. En usko, että minkäänlaisia pitkän aikavälin tutkimuksia olisi olemassa COVID-rokotteista. Kyse on ihmiskokeista, mikä rikkoo Nyrnbergin säännöstöä. En ota rokotetta.”

X todistaja: ”Hei, olen Anna Forbes, lääkäri Iso-Britanniasta. Edustan UK Medical Freedom Alliace:a, joka koostuu lääkäreistä, tiedemiehistä ja lakimiehistä. Uskomme SARS-CoV-2 terveysuhan olleen liioiteltu, koska tietoa ja PCR-testejä on vääristelty. Me peräänkuulutamme lääketieteelliseen tietoon perustuvaa suostumusta ja kehon itsemääräämisoikeutta, joka on aivan kriittisen tärkeää säilyttää. Kiitos.

XI todistaja: ”Olen lääkäri Ralph Sundberg, Ruotsi. Olen toiminut aikaisemmin professorina Karoliinisessa instituutissa. Näkemykseni tästä koronavirus-kriisistä on se, että PCR-testit ovat epätarkkoja, josta seuraa todella monia vääriä positiivisia tuloksia. Pelkäämme tätä rokotetta. En luota tähän rokotteeseen.”

XII todistaja: ”Olen johan Denis Belgiasta, lääkäri. Koronarokotetta ei ole todistettu turvalliseksi ja toimivaksi. Kyse ei ole mistään terveydellisestä hätätilasta, vaan vale-pandemiasta. Koronavirus on verrattavissa haitallisuuden, kuolleisuuden ja tarttuvuuden osalta aivan tavalliseen kausiflunssaan. Voin ainoastaan tuomita nämä hallitustemme rajoitustoimet, koska ei ole olemassa mitään hätätilannetta. Kaiken tämän tarkoituksena on ollut pelotella sinut ottamaan rokote. Tämä rokote ei ole turvallinen. Se on valmistettu liian nopeasti eikä meillä ole tietoa pitkän aikavälin vaikutuksista. Tätä täytyy tutkia paljon enemmän. Mitään kiirettä tai hätätilaa ei ole olemassa. Tämä rokote saattaa jopa muuttaa DNA:tasi, joka on peruuttamatonta. Kyse on ihmiskunnalle tehtävästä ihmiskokeesta. En koskaan ottaisi rokotetta tai antaisi sitä potilailleni. Me emme ole koekaniineja. Tämä rokote sisältää nanoteknologiaa. Hydrogeelissä olevat nanobotit on kehitetty armeijan käyttötarpeita varten. Tähän liittyy suuri riski siitä, että sinusta voidaan tehdä ulkoa käsin kontrolloitava marionetti oman puhelimesi kautta, joka on yhteydessä 5G-verkkoon ja tekoälyyn. Tämän seurauksena saatat menettää kaiken sen, mikä tekee sinusta ihmisen. Tutki asioita perusteellisesti ennen kuin teet päätöksen. Löydät hyödyllistä tietoa Robert F. Kennedyn sivustolta www.childrenshealthdefense.org. Siunaan teitä kaikkia.”

XIII todistaja: ”Hei, olen lääkäri Daniel Cullum, kiropraktikko USA:n Oklahomasta. Tämä ei ole mikään terveyteen liittyvä pandemia, joka on nyt kohdannut maailmaa. Rokotetta ei ole todettu turvalliseksi ja toimivaksi. En ota sitä, enkä suosittele, koska turvallista rokotetta ei ole olemassa. Piste.”

XIV todistaja: ”Olen Moritz von der Borch Saksasta, työskentelen toimittajana lääketieteen parissa. Älä ota tätä rokotetta, se on vaarallinen. Tämä pandemia on huijaus.”

XV todistaja: ”Nimeni on Anne Fierlafijn, olen belgialainen kroonisiin infektiotauteihin erikoistunut lääkäri. COVID-19-rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi tai toimivaksi. Mielestäni ei ole hyväksyttävää, että rokotevalmistajilta on poistettu kaikki vastuut. Jos lääketeollisuus ei ota vastuuta tekemistään tuotteista, miten he voivat odottaa lääkärien ruiskuttavan niitä ihmisiin ilman epäilyksiä niiden turvallisuudesta? Näemme enenevissä määrin, että kyseessä ei ole terveydellinen pandemia. Rajoitustoimet aiheuttavat paljon enemmän vahinkoa kuin itse virus. Näemme, miten tartuntamäärät esitetään kaikkialla väärin, jotta ihmiset saataisiin tottelemaan ja ottamaan rokotteet. Ole kriittinen ja tutki itse. Älä anna median manipuloida sinua. Nyt on aika nousta esiin ja alkaa puolustamaan lastesi tulevaisuutta. Älä ahdistu, äläkä alistu hallituksen kontrollille ja vapautesi rajoittamiselle. Koska kaikki tämä tapahtuu väärin perustein viruksen varjolla.”

 XVI todistaja: ”Hei, olen Dr. Tom Cowan, USA. Tahdon muistuttaa siitä, että terveys ei tule myrkkyjen injektoimisen kautta kehoomme, vaan siitä, että muistamme jälleen, mitä on ihmisyys ja sydämellisyys.”

XVII todistaja: ”Olen Dr. Kevin Corbett, eläkkeellä oleva hoitaja ja terveystieteilijä Iso-Britanniasta. COVID-rokotteet eivät ole turvallisia tai tehokkaita. COVID ei ole oikea epidemia. Rokotteen synteettiset materiaalit muuttavat geenejäsi ja mahdollistavat sinun seurannan, ja niistä seuraa myös vaarallisia reaktioita. Tiedemiehet vaativat, että kaikki COVID-rokotukset tulee lopettaa välittömästi. Todellinen epidemia on pelko ja hysteria, joka alkoi Kiinasta ja levisi nopeasti WHO:n kautta. Hysteriaa kiihdytettiin yritysten kautta, jotka myivät virheellisiä pikatestejä, myrkyllisiä lääkkeitä ja nyt testaamattomia ja mahdollisesti vaarallisia rokotteita. Suojaustoimenpiteet, joilla normaalisti suojellaan ihmisiä, ovat tulleet ohitetuiksi tietämättömyyden, hysterian ja rahan tekemisen takia. Rokotteet eivät ole olleet kunnollisissa kolmannen vaiheen testeissä. PCR-COVID-testi on viallinen, eikä sitä ole koskaan tutkittu Iso-Britannian terveysviranomaisten toimesta. Sitä ei tulisi koskaan käyttää sairaisiin tai oireettomiin ihmisiin. Voit lukea lisää PCR-testin vioista: www.cormandrostenreview.com.”

XVIII todistaja: ”Olen lääkäri Barre Lando, USA, olen nähnyt paljon rokotevaurioituneita lapsia. Kunnollisen testauksen puutteen vuoksi ja tätä pandemiaa ympäröivien olosuhteiden vuoksi, varoitan kaikkia olemaan ottamatta COVID-19-rokotetta.”

XIX todistaja: ”Olen Kate Shemirani, hoitaja, tässä myrkyllisessä maailmassa. Uskonko, että meillä on pandemia? En usko. Siitä ei ole todisteita. Uskonko COVID-19 olemassa oloon? En usko, koska siitä ei ole todistettu. Uskonko, että ihmiset tarvitsevat tämän vaarallisen COVID-rokotteen, jota ei ole turvallisuustestattu? En todellakaan. Pitäisikö hallituksemme pidättää epäiltynä kansanmurhasta? Kyllä pitäisi.”

XX todistaja: ”Nimeni on Sandy Lunöe, olen apteekkari Norjasta. COVID-19-rokotteet eivät ole turvallisia tai tehokkaita. Keskityn nyt kahteen turvallisuusongelmaan. Rokote on riski immuniteetille. Sen sijaan, että se suojelisi tartunnoilta, rokote voikin tehdä taudista pahemman, kun rokotettu kohtaa todellisen viruksen. Iso-Britannian lääke- ja terveyshuoltotuotteita säännöstelevä virasto (MHRA) on lausunut näin: ’MHRA etsii kiireisesti tekoälyn ohjelmistovälinettä, jolla voidaan käsitellä suurissa määrin odotettavissa olevia COVID-19-rokotteen haittavaikutuksia.’”

XXI todistaja: ”Olen Boris Dragin, olen lisensioitu akupunktiohoitaja Ruotsista. Olen pitänyt omaa vastaanottoani yli 40 vuotta. Tämä ns. COVID-pandemia ei ole todellinen pandemia. Tämä on globaali ihmisoikeusloukkaus meidän yhteiskuntiemme vapautta vastaan. Olet aivan hullu, jos hyväksyt testaamattoman rokotteen, joka tulee rikollisilta, jotka valmistavat niitä turvallisuudesta piittaamatta ja tekevät niillä valtavaa voittoa, kun he painostavat ihmisiä ottamaan rokotteita. Luuletko tosiaan, että jossain olisi vakuutusyhtiö, joka uskaltaisi vakuuttaa tällaista rokotetta? Ottakoot johtajamme ja rokotteen kannattajat itse tämän myrkkynsä.”

XXII todistaja: ”Hei, nimeni on Piotr Rubas, olen Puolasta, mutta työskentelen Saksassa lääkärinä. En todellakaan suosittele ottamaan tätä koronarokotetta. 1) Jokaisen uuden rokotteen täytyy käydä läpi vähintään 5 vuotta kestävät kliiniset testit. 2) Miksi altistaisin kehoni jollekin tuntemattomalle, kun kyseessä on virus, jonka kuolleisuusaste on kausi-infulenssaa vastaavalla tasolla?”

XXIII todistaja Dr. Natalia Prego Cancelo, Italia: ”Covid-rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi tai toimivaksi. Kyse ei ole todellisesta pandemiasta.”

XXIV todistaja Dr. Rashid Buttar, USA: ”Tahdon teidän muistavan, että jokainen teistä on elämän majakkana ympärillänne oleville. Näytä esimerkkiä ja jatka taistelua. Puhu erityisesti lasten tähden. Saakoon lapsesi nähdä, mitä vapaana oleminen tarkoittaa. Näytä lapsillesi, että olet sankariainesta, kun nouset rohkeasti esiin totuuden puolesta.”

XXV todistaja Dr. Nour De San, Belgium; ”Rokotteen periaate ei ole ongelma. Ongelma on siinä, miten he tahtovat meidän uskovan, että uutta adjuvantti-teknologiaa käyttävän rokotteen kehittäminen olisi ollut mahdollista alle vuodessa uutta tautia vastaan. Kyse ei ole vain yhdestä ryhmästä, vaan he ovat suunnitelleet rokottavansa koko maailman. Kaikki rokotteiden parissa työskennelleet tietävät, että tiedon kerääminen ottaa aikaa, jotta turvallisuus ja tehokkuus voidaan taata, kun pitkän aikavälin vaikutukset ovat tiedossa.”

XXVI todistaja Dr. Kelly Brogan, USA: ”Lähes vuosisadan ajan rokotteissa on ollut kyse korruptoituneesta tieteestä, propagandasta ja todellisen tiedon torjunnasta. COVID-rokotteessa tulemme käännöskohtaan, sillä totuus on nyt kaikkien nähtävillä. Luotatko sinä oman terveytesi geenimuuntelua, lääketeollisuutta ja 5G:tä tukevien teknokraattien käsiin? Vai näetkö sen transhumanistisen agendan läpi, joka tahtoo sinun lopettavan omaan kehoosi luottamisen ja jopa omaan ihmisyyteesi luottamisen. Rokottamisessa on kyse valtion tunkeutumisesta ihmisen kehoon, mieleen ja henkeen. Covid-19-rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi tai toimivaksi. Kyse ei ole oikeasta pandemiasta.”

XXVII todistaja: ”Nimeni on Konstantin Pavlidis, olen kollektiivisen tieteen professori, biolääketieteen tutkija ja metafyysikko Lontoosta. En usko, että COVID-19 on todellinen pandemia. Siksi tuleva rokotekaan ei voi olla turvallinen ja tehokas. Siihen tarvitaan neljä vaihetta: oireeton vaihe, kehittyvä vaihe, näkyvien oireiden tila, jossa virus vakuuttelee T-soluille, että se ei olisi tunkeilija. Ja lopulta neljäs vaihe, jossa viruksen läsnäolo vähenee, jolloin sitä ei voida enää havaita millään testillä. Viruksen DNA liittyy isännän immuunisolujen DNA:han, minkä takia COVID-testit eivät ole tarkkoja, eikä yksikään sitä vastaan suunnattu rokote voi olla tehokas, koska ne huiputtavat immuunijärjestelmää luulemaan, että kyseessä olisi oikean viruksen hyökkäys monosyyttien pyrkiessä muistisolujen sisälle. Tästä seuraa viruksen oireita, kuten kroonista väsymystä, lihasten supistelua ja mielenterveyshäiriöitä aina itsetuhoiseen toimintaan saakka. Kaikki nämä ovat rokotteesta itsestään seuraavia sivuvaikutuksia.”

XXVIII todistaja Dr. Sherri Tenpenny: ”Kun he kehittivät tämän (COVID-rokotteen), se on vuoden 2005 valmistelulain alaisuudessa, jossa heillä on täydellinen vastuuvapaus. Heitä ei voida haastaa rokotevahingoista. He ovat yrittäneet kehittää koronarokotetta vuodesta 2002 saakka, kun meillä oli SARS. Kaikissa eläinkokeissa, erityisesti freteillä tehdyissä, joiden immuunijärjestelmä on lähimpänä ihmistä, kaikki fretit, kanit ja rotat saivat paradoksaalisen immuunireaktion. Kun vasta-ainetasot nousivat korkeiksi, ne kiihdyttivät tartuntaa, tehden sen näin paljon pahemmaksi. Viruksen palaset pääsivät myös solujen sisälle ja yhdistyivät kantajansa DNA:n kanssa tässä prosessissa, jota kutsutaan nimellä transduktio. Transduktio laittaa peruuttamattomasti viruksen sinun DNA:hasi ja muuttaa näin solujasi.”

XXIX todistaja: ”Olen Senta Depuyt, olen Freelancer-toimittaja. Edustan Robert F. Kennedy Jr:n Children’s Health Defence-järjestöä Euroopassa. Tahdomme varoittaa siitä, että COVID-rokotteet ovat kokeellisia tuotteita, jotka perustuvat soluihimme laitettaviin geneettisiin materiaaleihin. Tämän uuden teknologian riskit ovat tuntemattomat, kun sitä käytetään ihmisiin. Sillä voi olla peruuttamattomia seurauksia. Huhtikuussa 2020 EU:n ”Pandemic acceleratior act” salli rokotevalmistajille turvallisuusvapautuksen. Ja 15.7.2020 Euroopan parlamentti sopi poistavansa tarpeen riskiarvion tekemisestä, jota oli vaadittu GMO-sääntöihin. Tämä tehtiin kymmenessä päivässä. Siihen ei liittynyt tieteellisiä tutkimuksia, eikä terveyskomiteoiden kuulemisia, ei keskustelua, eikä tarkistuksia. Children’s Health Defence-järjestö on pyytänyt tämän päätöksen käsittelyä Euroopan Unionin tuomioistuimessa Luxemburgissa. Jaa tätä tietoa eteenpäin, koska on todella tärkeää ymmärtää, että tätä COVID-rokotetta ei ole todistettu turvalliseksi. Lainsäätjät ovat hylänneet varovaisuuden periaatteen uskoessaan sokeasti tähän vaaralliseen ihmiskokeeseen.”

XXX todistaja: ”Nimeni on Heiko Santelmann, olen saksalainen lääkäri. Työskentelen nyt Norjassa. Olen työskennellyt yleislääkärinä 40 vuotta ja viimeiset 10 vuotta olen tutkinut erityisesti rokotteita. Kyse ei ole nyt todellisesta pandemiasta. COVID-19-rokotetta ei ole todettu turvalliseksi tai toimivaksi. Olen samaa mieltä British Medical Journalin kanssa, että testausta ei ole tehty rehellisesti. Väite 90% tehokkuudesta on todellisuudessa vain 0,2%, jos tutkit tuloksia. Miksi Bill Gates salaliittoterroristeineen käytti miljardeja rokotteiden valmistukseen, jotka voivat sterilisoida miehiä, naisia ja lapsia?”

XXXI todistaja Dr. Margareta Griesz-Brisson, Saksa: ”Lääketieteelliset pakkokeinot ovat epäeettisiä, eikä niitä saa soveltaa puolustuskyvyttömään väestöön, ei testeinä, eikä rokotteina. Kaikki lääketieteelliset toimenpiteet; testaaminen, hoidot ja rokotteet, tulee soveltaa käytäntöön sellaisella eettisellä ja laillisella tavalla, joka perustuu yksilön omaan harkintaan, hyvin informoituna ja hänen suostumuksellaan, kliinisten todisteiden tukiessa sitä, että vahingoittumisvaaraa ei ole. Kiitos.”

XXXII todistaja: ”Olen lääkäri Mikael Nordfors Ruotsista. Työskentelen integroivassa lääketieteessä. Pandemiaa ei ole, rokote ei ole turvallinen eikä tehokas. On täyttä hulluutta antaa testaamaton rokote koko ihmiskunnalle. Lopettakaa se heti! Ja vielä hullumpaa on rokottaa sillä lapsia, koska he eivät kärsi COVID:sta. Yksikään alle 15-vuotias ei ole kuollut maassani, joten kyse on vain sivuvaikutuksista, riskeistä ja kustannuksista. Rahan tuhlausta ja ihmiselämien haaskausta, joten lopettakaa se nyt. Lyön vetoa, että yhtä tehokasta ja turvallista rokotetta ei tule koskaan olemaan kuin mitä D-vitamiini on, joka voi vähentää kuolleisuutta 50-95% annoskoosta riippuen. Kiitos.”

XXXIII todistaja: ”Hei, olen Elke de Klerk. Olen hollantilainen lääkäri. Olen tutkinut rokotteita ja tahdon jakaa kolme asiaa. 1) Tämä rokote voi sterilisoida naisia ja tyttöjä. 2) Tämä rokote voi laukaista interferonien tuotannon vastauksena virukselle, mistä voi seurata terveydellesi vaarallisia sytokiinimyrskyjä, jotka ovat hyvin vaarallisia ihmisille. Tätä on nähty aiempien koronarokotteiden ihmis- ja eläinkokeissa. 3) Tämä rokote voi muuttaa geneettistä perimääsi, DNA:tasi. Emmekä tiedä, mitä siitä seuraa. Kiitos. Hanki tietoa, pidä itsesi ja lapsesi turvassa. Tutki asioita.”

Nämä 33 asiantuntijoiden todistusta on rapsodia.fi:n videolla ”34 lääkäriä varoittaa rokotteesta”. Jumala siunatkoon ja varjelkoon sinua ja perhettäsi, aamen!

Paras viruksia vastaan on oma vastustuskyky