Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Petoksen aika

Olemme saapuneet vaivan aikaan, joka pahenee pahenemistaan. Valitutkin pyritään eksyttämään. On aika tutkia Raamatun ennustuksia ja profetian hengen todistuksia. On aika rukoillen pyytää Kristuksen Hengen erityistä johdatusta ja voimaa.

Valmistaudu UMJ:n sunnuntailakiin!

Ei mikään tavallinen rokote

Jeesus saapuu voittajana!

”Oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin myös, nähdessänne tämän kaiken tietäkää, että se on lähellä, aivan ovella.” Matt.24:32,33.

Vuoden vaihteesta 2019 - 2020 lähtien ei maailma enää ole ollut entisellään. Geenimanipuloitu koronavirus oli levinnyt ympäri maapallon. Langenneen Lusiferin Uuden Maailman Järjestyksen voimaan saattaminen oli alkanut!

Manipuloitu virus ja siihen kehitelty myrkkyjä sisältävä tehoton ”rokote” passeineen on saatanallisen älykäs suunnitelma, minkä avulla kaikki kansat pyritään saamaan jesuiittapaavin alaisuuteen ja orjuuteen. Tässä maailmanlaajuisessa rokotuskampanjassa ei ole huoli ihmisten terveydestä, vaan ihmispopulaation vähentämisestä! Viimeinen suuri taistelu Kristuksen ja Saatanan välillä sieluistamme on alkanut. Suunnitellun ja jo joissain maissa käyttöön otetun rokotepassin avulla paavinvalta apulaisineen pääsee totaalisesti kontrolloimaan ja orjuuttamaan meidän elämäämme. Pimeä keskiaika on tulossa takaisin! Sano siksi jyrkkä EI rokotuksille ja koronapassille!

Koronarokote on todellisuudessa kokeellinen geenimanipulaatio-injektio, jonka pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei ole ehditty tutkia ollenkaan. Sen keksijän tri Robert Malonen kielloista huolimatta rokotteen huipputeknologia on rikollisesti otettu väärään käyttöön. Hän on kauhuissaan seurauksista! Myrkkypiikin haittavaikutuksia on jo alkanut runsaasti ilmaantua. Tietämättömät, hyväuskoiset kansalaiset ovat valheellisilla väittämillä rokotteen turvallisuudesta ja tehokkuudesta saatu osallistumaan tähän karmeaan ihmiskokeeseen. Heille uskotellaan, että kun lähes kaikki ovat ottaneet kahdesti taikapiikin, he voivat palata normaaliin elämään. Kolmaskin erä rokotetta koko kansalle on jo tilattu! Siis, rokote ei tehoa, sillä on jokin muu salattu tarkoitus.

Aika tulee näyttämään, mistä todellisuudessa on kyse, mutta se on ehkä liian myöhäistä. On kyse meidän ja lähimmäistemme sieluista ja ruumiista, joista olemme vastuussa Jumalallemme, emmekä millekään muulle Hänen vastaiselle vallalle. Hyvä lähimmäiseni, tutki itse mihin jatkuvasti paljastuviin tosiasioihin koronarokotekriittisyys perustuu, valitse sitten puolesi. Googlaa vaikka hakusanoilla: The Highwire with Dell Bigtree tai rapsodia.fi.

Saatana pyrkii orjuuttamaan meidät riistäen yksilönvapautemme ja alistamaan meidät laittomuuden ihmisen, kadotuksen lapsen, alaisuuteen (2Tess.2:3). Kaksi tuhatta vuotta sitten Jumalan Poika tuli pelastamaan syntiin hukkuvan maailman. Hän ei tullut tuhoamaan eikä tuomitsemaan syntisiä, vaan pelastamaan. ”Ja jos joku kuulee minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse, sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman.” Joh.12:47. Vielä on Jeesuksen avaama pelastuksen ovi avoinna. Vielä ehdimme katua syntejämme ja turvata uskossa Vapahtajaamme. Vertaa elämääsi Jumalan lakiin, joka löytyy 2Moos.20 luvusta. Ilman Kristusta ei Yehovah tunnusta meitä lapsikseen.

KORONAPASSI JA SUNNUNTAILAKI

Kun paavinvalta on saamassa miltei kaikki kansat orjikseen, paisuu taistelu Kristuksen ja Saatanan välillä huippuunsa juuri ennen armonovien sulkeutumista ja Herramme Jeesuksen Kristuksen tuloa kunniassaan ja kirkkaudessaan. Ilmestyskirjan 13 luku on täyttymässä! Koronapassi ei ole vain avain yleisötapahtumiin ja muihin toimiin. Se on todellisuudessa vakoilu- ja elämän hallintaväline jolla myös toisinajattelijat pyritään saamaan askel askeleelta hirmuvallan orjiksi.

Sama antikristillinen paavinvalta, joka oli kansallissosialismin ja kommunismin takana, on geenimanipuloidun korona-viruksen ja sen myötä kehitetyn myrkkyinjektion ja rokotepassin perimmäinen taustavoima. Rokotepassin avulla kaikki kansat pyritään alistamaan antikristuksen lakien noudattajiksi (Ilm.13:3). Nämä lait ovat räikeässä ristiriidassa Jumalan valtakunnan perustuslain, kymmenen käskyn kanssa. Niiltä, jotka eivät alistu antikristillisen vallan orjiksi ja jotka haluavat palvella Raamatun Jumalaa, heiltä tullaan kieltämään ostaminen ja myyminen.

”Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat panemaan tunnusmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon luvun. Se on näet ihmisen luku. Se luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” Ilm.13:16-18.

Eräs Rooman paavin arvonimistä on VICARIVS FILII DEI, joka tarkoittaa JUMALAN POJAN SIJAINEN. Kun lasket tämän latinankielisen arvonimen kirjainten lukuarvon, saat tulokseksi 666. Yhteenlaskutehtävän avuksi: I = 1, V =5, L = 50, C = 100, D = 500, ilman lukuarvoa ovat A, R, S, F ja E. Paavi sanoo, että sillä on valta muuttaa Jumalan laki (Dan.7:25). Valtansa merkkinä se pitää IV käskyn sapatin pyhyyden muuttamisen sapatilta (perjantai-illasta lauantai-iltaan) sunnuntaille. Siis antikristuksen, eli Ilm.13. luvun pedon merkki on SUNNUNTAI.

Nykyinen valkoisiin pukeutuva paavi on jesuiitta. Todellista valtaa Vatikaanissa harjoittaa jesuiittajärjestön kenraali, ns. musta paavi. Hän pukeutuu mustiin vaatteisiin. Jesuiitat ovat soluttautuneet ympäri maailman hallitsijoiden neuvonantajiksi ja muihin tehtäviin, joissa he voivat vaikuttaa Rooman kirkon pyrkimysten hyväksi. Kuinka ollakaan, Amerikan hallinnon neuvonantajana korona-pandemiassa on jesuiitta Antonio Fauci. Hänen yhteistyökumppaninaan toimii miljardööri Bill Gates, joka näkemälläni videolla kaavailee, että jos onnistumme hyvin rokotteilla yhdessä terveyshuollon kanssa, voimme vähentää maapallon ihmismäärää 10 – 15 %! Tänä vuonna maailman väestö on noin 7,9 miljardia ihmistä, eli 7900 miljoonaa. Rokotuksilla ja terveydenhuollolla on tarkoitus murhata 790 – 1185 miljoonaa ihmistä tai vammauttaa, esim. sterilisoida, suuri osa eloonjääneistä! Meneillään on ennen kokematon rikos ihmiskuntaa kohtaan!

Useita vuosia sitten Illuminatiin kuuluva Bill Gates paljasti väestön tuhosuunnitelmansa: ”The World has 6.8 billion people… That’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 to 15 percent.”

Henry Kissinger on sanonut:”Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world.” WHO on vedonnut rikkaisiin länsimaihin, että ne lahjoittaisivat koronarokotteet köyhille maille.

Illuminati on vuonna 1776 perustettu paavinvallan alainen salaseura, jonka perustaja oli jesuiitta Adam Weishaupt, yhdessä neljän jesuiittaveljensä kanssa. Yhdysvaltojen Georgiassa maaseudulla on suuri kivipaasinen monumentti, jonka neljän ristikkäisen pystylaatan molemmille puolille on eri kielillä hakattu Illuminatin kymmenen käskyä. Ensimmäinen käsky on englanniksi: MAINTAIN HUMANITY UNDER 500.000.000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE, eli: IHMISMÄÄRÄ ON PIDETTÄVÄ ALLE 500.000.000 IKUISESSA TASAPAINOSSA LUONNON KANSSA. Tästä ihmismäärän vähentämisestä on kyse Wuhanin biosotalaboratoriossa manipuloidusta korona-viruksesta sekä vielä vaarallisemmasta uuden huipputeknologian myrkkyrokotteesta, jonka varsinkaan pitkäaikaisia sivuvaikutuksia ei ole edes ehditty tutkia! Koko maailmanlaajuinen pandemiakampanja on lähtöisin valheen isästä Perkeleestä. Hän tietää, että hänellä on vain vähän aikaa. Siksi hänelle on tullut kiire tuhota mahdollisimman monta kallista sielua ennen kuin Jeesus tulee ja sitoo hänet riivaajahenkineen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi autioon ja raunioituneeseen maapalloon, odottamaan rangaistustaan tulijärvessä, Ilm.20:10,15. Jeesuksen tulo on todella lähellä!

Tällaista Saatana alaisineen saa aikaan juuri nyt kun taivaassa on meneillään tutkiva tuomio. Nyt on viimeinen aika tehdä katuen parannus ja antaa rakkaan Jeesuksen Kristuksen Golgatan ristillä vuotaman kalliin veren puhdistaa meidät kaikesta synnistä, että nimemme voisi olla elämän kirjassa. Sillä ainoastaan ne, joiden nimet ovat elämän kirjassa, Jeesus hakee enkeleineen Isän luo taivaskotiin, uuteen Jerusalemiin.

Juuri nyt, kun ihmiskunnan tulisi valmistautua Jeesuksen tulolle Hänen hakiessa kaikkien aikojen pelastettunsa taivaskotiin, Saatana on ryhtynyt tuhoamaan ja saattamaan kärsimystä mahdollisimman monelle ryhtyen rokottamaan myös lapsia. Valheen isä (Joh.8:44) uskottelee ettei muuta Jumalaa ole kuin ihminen itse, että maapallon tulevaisuus on ihmisten käsissä, että ripeillä toimillamme voimme pelastaa maan tuleville sukupolville. Ilmaston muutoksen torjuminen on ihmiskunnan tärkein tehtävä. Liikakansoittuminen on saatava kuriin. Tällä aivopesulla hän saa suunnattua ihmisten uskon valheelliseen selitykseen maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuudesta. Tässä jesuiitta paavi toimii ihmeteltävällä menestyksellä (Ilm.13:3).

Älä anna Saatanan eksyttää itseäsi (Matt.24:4). Pian loppuu tutkiva tuomio taivaassa. Silloin loppuu myös armonaika tältä maailmalta. Silloin alkaa suuri ahdistuksen aika (Dan.12:1), jonka edeltävää aikaa juuri elämme. Tärkein huomiomme tulee kohdistua Jeesuksen toiseen tulemiseen (Matt.24:29–33), voidaksemme olla valmiit ja pelastua.

Jumalan runsasta siunausta ja varjelusta sinulle ja läheisillesi Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.

Koronapassilaki hyväksyttiin eduskunnassa 15.10.2021

Koronapassin hyväksyntään liittyvää tekstiä rapsodia.fi nettisivulta:

”Valta kuuluu kansalle (VKK) puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen piti vielä viimeisen puheensa ennen kuin eduskunta meni hyväksymään koronapassi esityksen 15.10.2021. Turtiainen yritti vielä esittää, että äänestys järjestettäisiin puoluekurin välttämiseksi suljettuna lippuäänestyksenä, jotta edustajat voisivat noudattaa perustuslakiin kirjattua riippumattomuutta.

Tässä on kopio kansanedustaja Ano Turtiaisen puheesta:

“Arvoisa puhemies! Olen tässä talossa jo vuoden verran johdonmukaisesti vastustanut ylimitoitettuja koronatoimia, ja yhä pahempaan suuntaan rajoitusten suhteen ollaan vieläkin menossa. Kansaa patistellaan ottamaan kokeellisia rokotteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita. Terveitä ihmisiä aiotaan ryhtyä syrjimään ja eristämään yhteiskunnasta, jos he eivät syystä tai toisesta voi tai halua ottaa rokotteita. Olen vaatinut rokotusten lopettamista ja vähintään keskeyttämistä, kunnes niiden sisältö on Suomessa tutkittu. Tein myös kirjallisen kysymyksen koronarokotteiden puhtaudesta.” [Hälinää]

Puhemies Anu Vehviläinen:

“Arvoisat edustajat! Täällä kuuluu koko ajan pieni supina, eikä niin pienikään, joten yritetään hillitä keskusteluja täällä salissa. Edustaja Turtiaisella on nyt puheenvuoro.”

“Kiitos, puhemies! — Eilen saamani vastaus tuohon kirjalliseen kysymykseen sisälsi tyypilliseen tapaan vain jo tiedossa olevaa informaatiota nykyisestä asiantilasta, mutta ei vastausta kysymykseen. Onko tarkoitus tahallisesti heikentää kansalaisten vastustuskykyä loputtomalla sarjalla rokotteita? Tämä koronapassi on vaarallinen askel kohti valvontayhteiskuntaa ja totalitariaa. [Anders Adlercreutz: Nimenomaan sitä!] Valitettavasti tässä on nähtävissä tahallinen kansallisen yhtenäisyyden alasajo. Valitettavasti tämä liittyy itsenäisyytemme tahalliseen heikentämiseen. Valitettavasti tämä liittyy suureen nollaukseen, josta ministerimmekin ovat ulkomailla olleet oppia saamassa. Valitettavasti valtionjohtoa ohjaillaan ulkoapäin, enkä tarkoita pelkästään Euroopan unionia. [Vasemmalta: Ai ulkoavaruudesta?] Vain maanpetturit toteuttavat tuollaista.

Arvoisa puhemies! Kaikille lienee selvää, etten hyväksy tätä esitystä ja, hyvät kollegat, niin kuin kansalaisten teille lähettämistä lukuisista sähköposteista voitte kuvitella, en ole tässä maassa ainoa, joka ei sitä hyväksy. Kannatan edustaja Junnilan tekemää hylkäysesitystä, joten asiasta tullaan äänestämään. Nyt, hyvät kollegat, kuunnelkaa: vaikka työjärjestyksen mukaan äänestykset tulee suorittaa avoimina, esitän perustuslain 29 §:ään vedoten suljettua lippuäänestystä, jotta edustajat voivat noudattaa siihen kirjattua riippumattomuutta ja äänestää omantunnon mukaan ilman ryhmäkuria. — Kiitos.”

Tuomas Malinen julkaisi Instagram-tilillään 17.10.2021 videon, jolla hän käsitteli rokotevainoja ja koronapassia. Tässä on lainauksia Malisen sanomasta videolla:

“Vaikka monet eivät pidä tästä vertauksesta, niin tämä koronapassi on aivan pakko yhdistää natsien kohteluun juutalaisten suhteen. Heti valtaannousun jälkeen 1933 natsit rupesi tehtailemaan lainsäädäntöä, joka pikkuhiljaa eristi juutalaiset yhteiskunnallisesta elämästä ja ajoi heidät gettoihin ja loppu tiedetään. Ne lähtivät hyvin pienestä liikkeelle, esim. osallistuminen kiellettiin tiettyihin ammatteihin, mitä nyt on nähty jo Italiassa. Koko natsien politiikka oli juutalaisten mustamaalaamista.

Monet juhlivat nyt koronapassia vapauspassina, mikä osoittaa aivan käsittämätöntä tiedon puutetta historiasta sekä ymmärryksestä sen suhteen, miten demokraattiset yhteiskunnat toimii. Nyt, kun se on otettu käyttöön, niin tapahtuu seuraavaa, kun influenssa kausi alkaa: meistä rokottamattomista yritetään tehdä se uhka. Esitetään, että meidän takia ihmisiä kuolee. Ja sen seurauksena meidän rokottamattomien osalta rajoituksia pyritään kokoajan kiristämään. Sillä pyritään saamaan mahdollisimman monet ottamaan se rokote ja myös luomaan tämmöinen erottelun henki tähän maahan. Ja tämän pitäisi nyt huolestuttaa ihmisiä todella paljon.

Kun katsotaan maailmanhistoriaa, niin kaikista väkivaltaisin entiteetti, mitä tässä maailmassa on ikinä ollut, on ollut VALTIO. Mikään luonnonkatastrofi, mikään ihmisten keksimä liike tai uskonto ei ole tappanut ja tuhonnut niin paljon ihmisiä kuin valtiot. Ne ihmiset, jotka uskovat, että valtiot ovat ratkaisu meidän ongelmiin, on joko suhteettoman naiiveja tai sitten tietämättömiä historiasta. Jos me nyt tässä tapauksessa luovutetaan tai annetaan meidän valtiolle kyky hyvin vapaasti määritellä meidän vapauksia perustuen siihen, että meillä on täällä joku tauti, johon pitää ottaa joku rokote tai minkä tahansa muun terveydellisen syyn perusteella, niin me annetaan pois meidän vapaudet. Ja tämä on äärimmäisen vaarallista, koska jos me annetaan meidän vapaudet pois, niin sen jälkeen meistä tulee käytännössä orjia.

Nyt on äärimmäisen tärkeää ymmärtää, että tällä hetkellä me rokottamattomat puolustetaan ihmiskunnan vapautta ja meidän perusoikeuksia. Nämä on ne asiat, minkä puolesta ihmiskunta on taistellut koko olemassa olonsa ajan ja me ei voida antaa niitä pois sen takia, että on joku tauti.

Jos sun näkemys on, että tämä koronapassi on hyvä ja me rokottamattomat pahasta, niin sä et ole yhtään sen parempi kuin ne, jotka tukivat natseja juutalaisvainoissa. Miettikää tarkkaan, kenen puolella te tässä seisotte?”

Senaattori Rand Paulissa on totuuden henki

Xsavier Becerra toimii USA:N Terveys- ja henkilöstöosaston sihteerinä ja on Uuden Maailman Järjestyksen miehiä. Tämäkin tenttitilaisuus osoittaa, että koronarokotteella ei ole terveystieteellistä perustaa. Suomessakin kaikki rokotetaan, vaikka olisivat saaneet luonnollisen suojan.

"Lähtekää siitä ulos, te minun kansani!" Ilm.18:4

Pian tulee aika, jolloin emme voi ostaa emmekä myydä, ellemme kumarra petoa, paavinvaltaa ja sen kuvaa, luopunutta protestanttisuutta. Jeesus ja pyhät tulevat kuitenkin voittamaan, sillä Mikael on hädässä kansansa turva.