Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

"Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa..." "Ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut." Ilm.18:3,24.

Vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet

Lukiessani Ilm.18.lukua mieltäni on jäänyt askaruttamaan kolmannessa jakeessa kerrottu Babylonin tarjoama vihan viini. Mitä kaikkea sisältyy tuohon päihdyttävään vihan maljaan, jota kaikki kansat ovat halukkaasti juoneet? Maljan tarjoaja Babylon on uskontojen sekoitus, jesuiittojen hallitsema Rooman kirkko, joka on syvälle langennut seurakunta, tarjoten totuuden ja valheen koktailia ainoana tienä pelastukseen. Mutta Raamattu paljastaa sen luopiokirkon mädännäisyyden. Hylättyään Kristuksen, sen päänä ei ole sapatin Herra Jeesus Kristus, vaan Saatana, sunnuntain herra, riivaajahenkineen: se on ”tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.” Ilm.18:2. Babylonin tyttäret ovat ekumeniassa Rooman kirkkoon takaisin liittyneet langenneet protestanttiset seurakunnat.

Saatana aiheuttaa ilmastomuutoksen nimissä tuhoisia vitsauksia luonnonkatastrofeineen ja pandemioineen; nyt korkean teknologian aikana hänen valtansa alaisten tiedemiesten ja maailman mahtimiesten välityksellä, aseenaan valhe ja pakkokeinot. Kristus toimii pelastaakseen verellään ostamiaan kalliita sieluja seurakuntansa välityksellä, niiden, ”jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.” Ilm.14:12. Hänelle on Isä antanut kaiken vallan taivaassa ja maan päällä, Matt.28:18. Kristuksen omat eivät juo Babylonin juovuttavaa vihan viiniä, vaikka sitä heille väkisin tarjottaisiin. Heidän tehtävänään on paljastaa Babylonin synnit ja kutsua mahdollisimman monta kallista sielua ulos Babylonista: ”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” Ilm.18:4,5. Babylon on saava rangaistuksensa, ja se tulee olemaan ankara, katso Ilm.18:6.

KORONAKOKTAILILLA ”UUTEEN MAAILMAN JÄRJESTYKSEEN”

Saatana tietää, että hänellä on vain vähän aikaa, sillä Jeesuksen tullessa hän riivaajahenkineen joutuu tuhanneksi vuodeksi vankeuteen autioon maahan odottamaan tuhoaan tulijärvessä, Ilm.20:10. Oletko huomannut, millä nopeudella ja miten huomaamatta jesuiittapaavin uusi maailman järjestys on astunut voimaan ympäri maapallon koronan avulla? Jeesuksen tulo on todella lähellä! Vaikka Saatana tietää hyvin, että Jumalan sana toteutuu juuri niinkuin on kirjoitettu, hän vastustaa Jumalan suunnitelmia ja pyrkii maailman valtiaaksi valehdellen alamaisilleen, ettei Jumala ole maailmaamme luonut vaan kaiken alku on suuri pamaus ja elämä on alkanut sopivista olosuhteista elämälle. Ihminen on elollisten korkein kehitysaste ja elämä maapallolla on ihmisen hallittavissa; joka on kaiken kaikkineen suurta valhetta.

Maailman huomio on kiinnitetty ilmastonmuutoksen torjuntaan ja koronakauhua pidetään yllä uusilla ja uusilla virusmuunnoksilla. Ihmisten päähän taotaan mantrana, että vasta silloin kun kaikki kansalaiset on rokotettu, voidaan yhteiskuntaa avata normaalitilaan. Virallinen, vallassaoleva taho tarjoaa ratkaisuksi ainoastaan rokotteen, joka ei ole rokote, vaan aivan uusi koktail useista kemiallisista aineista, jotka huippuasiantuntijoiden mukaan eivät poista koronapandemiaa, vaan myrkyttävät kehon ja poistavat luonnollisen immuunijärjestelmän, niin että ihminen on suojaton virusmuunnoksia vastaan. On huomattu, että rokote ei suojaa koronatartunnoilta, siksi on alettu hulluudessa piikittämään kolmeenkin kertaan, jos sekään ei auta, on piikitettävä neljästi jne, mikäli rokotettu on vielä hengissä.

Tartuntatestiksi on valittu sellainen testi, joka ei anna oikeaa tulosta, vaan valheellisesti suurentaa tartuntalukuja. Toisaalta rokotteiden pahoista sivuvaikutuksista ja kuolemista vaijetaan. Kansalle uskotellaan, että rokote on turvallinen. On kansalaisvelvollisuus ottaa rokote. Asiantuntijat, todelliset, ovat kauhuissaan. Rokotukset pitäisi heti lopettaa! On tekeillä maailmanhistorian suurin rikos ihmisyyttä vastaan! Heidän äänensä vaijennetaan tiedotusvälineissä, jotka sanovat kertovansa oikeaa totuutta pandemiasta. Kun varoittava ääni kuuluu selvin perusteluin netissä, se leimataan törkeäksi valheeksi ja salaliittoteoriaksi. Kuitenkaan ei kerrota, mitä siinä on valhetta ja mikä olisi totta. Kansan pitää vain luottaa virallisen tahon auktoriteettiin, joka on ottanut Jumalan aseman ainoana totuutena.

Alusta asti ainoa ratkaisu pandemian taltuttamiseksi on kehitteillä ollut rokotus. Käyttöön on otettu aivan uutta teknologiaa, joka ei ole tarkoitettu koronan massarokotuksiin. Virus ja rokote, molemmat ovat uutta huipputeknologiaa! Viiden vuoden sisällä rokotuksista on tuleva rokotetuille katastrofaaliset seuraukset, varoittavat alan huipputiedemiehet. Syytetäänkö silloin massatuhosta niitä, jotka eivät ottaneet jesuiitan myrkkypiikkiä? Oikeat hoitokeinot, esim. suurilla vitamiiniannoksilla, koronan aiheuttamaa tautia vastaan pyritään tukahduttamaan.

Piikkiproteiinia sisältävän Rokotteen haittavaikutuksia:

Sydämen vajaatoiminta, sydänvamma, sydänkohtaus, sydänlihastulehdus. Keuhkoverenpaine, keuhkotromboembolia ja tromboosi, keuhkokudosvaurio, mahdollinen keuhkofibroosi. Lisääntynyt laskimo- ja valtimotromboembolinen tapahtuma, diabetes. Neurologiset komplikaatiot, mukaan lukien enkefalopatia, kohtaukset, päänsärky ja neuromuskulaariset sairaudet, myös hyperkoagulatiivisuus ja aivohalvaus. Suoliston dysbioosi, tulehduksellinen suolistosairaus ja vuotava suoli. Munuaisvaurio, miehen lisääntymiskyvyn heikkeneminen, iholeesiot ja muut ihon ilmenemismuodot. Yleiset autoimmuunisairaudet, autoimmuuninen hemolyyttinen anemia. Maksavaurio.

Koronaviruksen ja rokotepiikin piikkiprotenin myrkyn neutralisoi kehosta mm. vetyperoksidin (HP) nenäsumutus + C-vitamiini. (Tietolähde: Thomas E. Levy’n artikkeli suomeksi konekäännettynä tämän kirjoitukseni jatkeena, jesuiittavalan jälkeen).

Bill Gates sanoo videolla, että juuri ”rokotteilla” ja niihin liittyvillä ”terveystoimilla” voidaa vähentää ihmispopulaatiota 10 -15 %! Nyt nähdään ja tulevaisuudessa yhä selvemmin, mitä hänen sanansa käytännössä tarkoittavat. Rokotteen tarkoitus ei ole torjua virusta ja estää ihmistä saamasta sen aiheuttamaa tautia, vaan myrkyttää ja tuhota rokotetun immuniteetti, eli käytännössä ihminen on vailla suojaa virusmuunnoksia vastaan. Seurauksia voi vain kauhistella. Bill Gates toimii yhteistyössä jesuiitta-immunologi Anthony Faucin kanssa, joka on USA'n presidentin neuvonantaja tässä pandemiassa. Nykyinen paavi Fransiskus on hänkin jesuiitta ja Amerikan presidentti Joe Biden on yhtä harras katolinen kuin tämä kaksikkokin. Paavi antaa lausuntoja, joissa kaikkien on otettava myrkkypiikki, se on rakkaudenteko naapuria kohtaan. Hän syyllistää piikistä kieltäytyjät. Rokotekoktailissa on mm. piikkiproteiinia, joka on itsessään myrkyllistä ja aiheuttaa verisuonitukoksia ja pahoja tulehduksia. Jesuiitat johtavat maailmanlaajuista koronapandemiaohjelmaa, jota eri maiden päättäjät ja viranomaiset uskollisesti noudattavat. Rokoteohjelmaa on toteuttamassa myöskin maailmanlaajuinen, nimensä kaupalliseksi tavaramerkiksi rekisterisuojannut Seitsemännen Päivän Adventtiseurakunta Amerikassa ja muualla.

Hengityssuojaimen käyttöön koronavirusta vastaan ei ole terveydellistä perustetta, päivastoin, sen käyttö heikentää vastustuskykyä, sanoo Del Bigtreen haastattelema todellinen asiantuntija. Ei ole tutkimusta, joka puoltaisi vapaan hengityksen eston käyttöä viruksia vastaan, sillä se estää veren puhdistumista keuhkojen kautta, senhän sanoo maalaisjärki. Vedät uloshengittämääsi kuonaista ilmaa edestakaisin keuhkoihisi puhtaan ilman kanssa. Paras keino koronaa vastaan on oman kehon immuniteetin kohottaminen! Kannattaa seurata tutkivan journalistin Del Bigtreen tutkimuksia ja kuulla hänen huippuasiantuntijavieraitaan: thehighwire.com.

KEITÄ OVAT JESUIITAT?

Jumalan sanansaattaja Ellen G. White: Suuri taistelu Kristuksen ja Saatanan välillä I, sivut 229 – 230:

”Yli koko kristikunnan uhkasivat protestanttisuutta pelottavat viholliset. Uskonpuhdistuksen ensi voitot olivat ohi, ja Rooma kokosi uusia voimia, toivoen voivansa kukistaa sen. Tähän aikaan perustettiin jesuiittain munkisto, joka oli julmin, häikäilemättömin ja voimakkain kaikista paavikunnan puoltajista. Erillään maallisista siteistä ja ihmisten harrastuksista, kuolleina luonnollisen kiintymyksen vaatimuksille, kuuroina järjen ja omantunnon äänelle, jesuiitat eivät tunteneet mitään muita ohjeita kuin oman järjestönsä antamat, eivät muita yhdyssiteitä kuin omaan veljeskuntaan liittyvät, eivätkä mitään muita velvollisuuksia kuin järjestönsä vallan laajentamisen. Kristuksen evankeliumi oli tehnyt kannattajansa kykeneviksi kohtaamaan vaaroja ja kestämään kärsimyksiä sekä kylmästä, nälästä, raadannasta ja köyhyydestä huolimatta pitämään yllä totuuden lippua, kidutuspenkki, vankila ja polttorovio silmäinsä edessä. Näitä voimia vastaan jesuiitat taistelivat uskonkiihkon voimalla, joka teki heidät kykeneviksi kestämään samanlaisia vaaroja ja vastustamaan totuuden voimaa petoksen aseilla. Ei mikään rikos ollut liian suuri heidän tehtäväkseen, ei mikään petos liian halpamainen heidän suoritettavakseen eikä mihinkään valepukuun pukeutuminen heille liian vaikea asia. Annettuaan juhlallisen lupauksen pysyä aina köyhinä ja vaatimattomina he koettivat hankkia rikkautta ja valtaa, kukistaakseen niiden avulla protestannttisuuden ja asettaakseen paavin ylivallan entiselleen.

Esiintyessään järjestönsä jäseninä he näyttivät olevan Jumalalle pyhittäytyneitä. He kävivät vankiloissa ja sairaaloissa, auttoivat sairaita ja köyhiä, vakuuttivat kieltäneensä maailman ja käyttivät Jeesuksen pyhää nimeä, Hänen, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää. Mutta tämän viattoman ulkokuoren alle kätkeytyi usein mitä rikollisimpia ja vaarallisimpia aikeita. Järjestön pääperiaate ilmenee sanoista: Tarkoitus pyhittää keinot. Sen mukaan valehteleminen, varastaminen, väärän valan teko ja murhaaminen eivät olleet vain luvallisia vaan myös suositeltavia, silloin kun ne palvelivat kirkon etuja. Monenlaisilla verukkeilla he hankkivat itselleen pääsyn valtion virkoihin, ylenivät kuninkaiden neuvonantajiksi ja ohjasivat kansojen politiikkaa. He rupesivat palvelijoiksi voidakseen vakoilla esimiehiään. He perustivat lukioita ruhtinaiden ja aateliston poikia varten sekä kouluja yhteiselle kansalle ja houkuttelivat protestanttisten vanhempien lapsia noudattamaan paavillisia juhlamenoja. Koko katolisen jumalanpalveluksen loisto ja komeus pantiin hämmentämään mieltä ja kiehtomaan mielikuvitusta; ja näin pojat kavalsivat sen vapauden, jonka puolesta isät olivat ahertaneet ja kärsineet. Jesuiitat levisivät nopeasti yli koko Euroopan; ja mihin hyvänsä he menivät, siellä paavilaisuus heräsi uuteen eloon.

Jesuiittain vallan lisäämiseksi julkaistiin inkvisition uudistamista koskeva bulla. Huolimatta siitä yleisestä kammosta, jota tämä hirveä tuomioistuin herätti katolisissakin maissa, paavilliset hallitsijat panivat sen jälleen toimimaan, ja sen salaisissa tyrmissä uudistuivat julmuudet, jotka ovat liian kauheita tuotaviksi päivänvaloon. Monissa maissa tuhansia kansan parhaimmistoon kuuluvia: puhtaimpia ja jaloimpia, lahjakkaimpia ja oppineimpia, hurskaita ja uskollisia pappeja, ahkeria ja isänmaallisia porvareja, eteviä tiedemiehiä, kyvykkäitä taiteilijoita ja taitavia käsityöläisiä surmattiin tai pakotettiin pakenemaan muihin maihin.

Sellaisia keinoja Rooma käytti sammuttaakseen uskonpuhdistuksen valon, ottaakseen Raamatun pois ihmisiltä ja palauttaakseen pimeän aikakauden tietämättömyyden ja taikauskon.”

Mitä on ennen ollut sitä on vastakin oleva. Rooma ei muutu, samoja keinoja se käyttää nytkin päästäkseen jälleen hallitsemaan kuninkaita ja ihmisten omaatuntoa. Tähän liitän vielä rakkaan, jo poismenneen veljeni Paavo Virtaniemen mielipidekirjoituksen ”Jesuiittavala”. Yehovah siunatkoon ja varjelkoon sinua, Jeesuksen nimessä, aamen.

JESUIITTAVALA

Jesuiittavala on järkyttävä katolisen kirkon pimeä puoli josta vaietaan kuin muuri. Se on historian menestynein salainen järjestö, jota johtaa ns. musta paavi. Jesuiittajärjestön inkvisitioiden kautta on lahdattu miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä, yleensä niitä jotka eivät ole halunneet alistua katolisen kirkon tyrannian alle. Katolinen kirkko oli taustalla nostattamassa Marxismia ja kansallissosialismia valtaan salaisen jesuiittajärjestön välityksellä. Ne toimivat inkvisitiona murhaten katolisten vastustajia. Rivikatolisille tästä ei tietenkään ole kerrottu mitään, ja he yleensä tietämättömyyttään kiistävät kaiken. Katolinen kirkkosysteemi on ennennäkemätön petos maailmassa, josta Danielin -ja Ilmestyskirjakin varoittavat. Katolinen kirkko on Babylonin mysteeriuskonnon perijä, joka on kääritty kristilliseen kaapuun. Siis nyt jesuiittavala, herättäköön se jokaisen lukijan näkemään katolisen kirkon todellisen tavoitteen ja tehtävän.

”Poikani, sinä olet saanut jo opetusta käyttäytyäksesi teeskentelijän tavoin: Ollaksesi katolilainen katolilaisten joukossa, vakoilija omien veljiesi joukossa, varoaksesi uskomasta ketään ihmistä ja ollaksesi luottamatta yhteenkään ihmiseen, ollaksesi reformoitu reformoitujen joukossa, hugenotti hugenottien joukossa, galvinisti galvinistien joukossa, ollaksesi protestantti protestanttien joukossa kuin yksi heistä ja voittaaksesi heidän luottamuksensa sekä pyrkiäksesi puhumaan heidän puhujakorokkeeltaan, ollaksesi paavin uskollisen sotilaan tavoin luonteesi koko kiivaudella samaa mieltä pyhän uskontomme ja paavin kanssa, pystyäksesi keräämään kaiken tiedon, josta saattaisi olla hyötyä järjestöllesi. Olet saanut opetusta kylvääksesi salakavalasti kateuden ja vihan siementä rauhassa elävien kansojen välille, kiihoittaaksesi ne veritekoihin sekoittamalla ne sotaan toisiaan vastaan ja luodaksesi vallankumouksia ja sisällissotia yhteiskunnissa, maakunnissa ja valtakunnissa, jotka ovat itsenäisiä ja menestyksekkäitä, harrastavat taiteita ja tieteitä ja nauttivat rauhan siunauksesta. Puolusta salaamisen esitaistelijoita yksissä tuumin jesuiittaveljiesi kanssa…. jotka ovat mahdollisesti soluttautuneet toisen rintaman puolelle ja käy avoimesti vastustamaan sitä puolta, johon sinulla itselläsi on yhteys, niin että lopulta (katolinen) kirkko on voittava osapuoli rauhantunnusteluilla korjatuissa olosuhteissa ja niin, että tarkoitus pyhittää keinot.

Olet saanut opetusta tehtävääsi toimia vakoojana ja kerätäksesi kaikki tilastotiedot, tosiasiat ja kaiken informaation kaikista käytettävissäsi olevista lähteistä, hankkimalla imartelulla itsellesi luottamuksen protestanttien perhepiirissä, kaikenlaisten kerettiläisten keskuudessa, kauppamiesten, pankkiirien ja asianajajien parissa, kouluissa ja yliopistoissa, parlamenteissa ja eduskunnissa, lakiasäätävissä kokouksissa ja hallituksissa, viranomaisten ja ministerien luona, ollaksesi kaikille kaikkea paavin tähden, jonka palvelijoita te olette kuolemaan saakka.

Niin kuin vasta-alkaja ja käännynäinen olet vastaanottanut kaiken ohjauksen ja olet palvellut apulaisena , rippi-isänä ja pappina, mutta et ole vielä tullut varustetuksi kaikella, mikä on välttämätöntä komentaja Loyolan joukoissa ja paavin palveluksessa. Sinun tulee palvella työkaluna riittävän ajan ja harjoitella, niin kuin sinua ylemmät ovat sinulle edeltä puhuneet, sillä täällä ei voi komentaa kukaan, joka ei ole vihkiytynyt työhönsä kerettiläisten verellä, sillä ilman verenvuodatusta ei ole anteeksiantamusta. Että tulisit lähetetyksi työhön ja että pelastuksesi olisi varma, sinun tulee aikaisemmin järjestöllesi antaman kuuliaisuudenvalan ja paaville osoittamasi uskollisuuden lisäksi toistaa perässäni:

”Minä (nimi) Kaikkivaltiaan Jumalan, siunatun neitsyt Marian, Siunatun arkkienkeli Miikaelin, Siunatun pyhän Johannes Kastajan, pyhän Isän, pyhän Ignatius Loyolan perustaman Jeesuksen yhteisön ylemmän kenraalin läsnäollessa ja tähän saakka jatkuneen Paavali III:n paavinvallan edessä vakuutan ja vannon neitsyen äidinelämän, Jumalan kohdun ja Jeesuksen hallitsijansauvan äärellä, että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen viransijainen ja maailmanlaajuisen katolisen kirkon pyhä ja ainoa pää, ja että hänen Pyhyydellään on minun Vapahtajani, Jeesuksen Kristuksen, antaman sitomisen ja päästämisen vallalla oikeus panna viralta pakanalliset kuninkaat, prinssit, valtiot, yhteisöt ja hallitukset, jotka kaikki ovat laittomia ilman hänen pyhää hyväksyntäänsä ja että ne voidaan varmasti hävittää.

Minä vakuutan edelleen, että minä haluan auttaa, avustaa ja neuvoa kaikkia tai ketä tahansa Hänen Pyhyytensä asiamiestä missä tahansa olenkin ja että tahdon tehdä parhaani luvallisesti tai luvatta hävittääkseni juurineen harhaoppiset, protestanttiset ja liberaalit opit ja mitätöidäkseni kaikki niiden väitetyt vaikutukset.

Minä vakuutan ja vannon, että jos minulle annetaan tehtäväksi omaksua joku harhaoppisista uskonnoista edistääkseni äitikirkon etua, haluan pitää salassa ja omana tietonani kaikkien äitikirkon asiamiesten neuvot, joita he ajoittain antavat minulle ohjeina ja etten paljasta niitä suoraan enkä epäsuorasti sanoillani tai kirjoituksillani missään olosuhteissa, vaan haluan toteuttaa kaiken, mitä minun vastuulleni ehdotetaan tai kaiken sen, mitä sinä, hengellinen isäni, minulle ilmoitat…

Minä vakuutan ja vannon edelleen, etten halua omistaa mitään omaa mielipidettä, tahtoa tai ylipäätään mitään henkistä asennetta, en elävänä enkä kuolleena, vaan tahdon epäröimättä noudattaa joka ainoaa sanaa, jonka tahdon vastaanottaa järjestössäni aina paaviin ja Jeesukseen Kristukseen asti itseäni ylempänä olevilta. 

Tahdon valittamatta matkustaa minne tahansa maailmassa ja haluan olla alamainen kaikissa asioissa, jotka minulle esitetään… Minä lupaan ja vakuutan, että tahdon tilaisuuden tullen aloittaa armottoman sodan salaa tai julkisesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan, niin kuin minua on määrätty tekemään heidän hävittämiseksi juurineen maan päältä enkä halua säästää ketään sukupuoleen, ikään tai tilanteeseen katsoen. Minä tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa ja elävältä haudata nämä huonomaineiset kerettiläiset – repiä auki heidän vatsansa ja heidän naistensa kohdut, murskata seinää vasten heidän lastensa päät tuhotakseni ainiaaksi heidän inhottavan rotunsa.

Milloin tätä samaa ei voi suorittaa avoimesti, olen valmis käyttämään salaa myrkkyastiaa, kuristusköyttä, tikarinterää tai lyijykuulaa ajattelematta heidän kunniaansa, asemaansa, arvokkuutta tai arvovaltaansa, riippumatta heidän julkisesta tai yksityisestä tilanteestaan, aina kun minut määrätään tekemään näin kenen tahansa paavin asiamiehen tai itseäni ylemmän Jeesuksen pyhän uskonyhteisön veljen toimesta. (Congressional Record, USA, helmikuun 15. pnä 1913, sivut 3215, 3216; Edwin A. Sherman ”The Engineer Corps of Hell”, sivut 118, 1883; Library of Congress Catalog Card # 66.43354).

Paavo Virtaniemi

Uusi Suomi / puheenvuoro 1.4.2011

Kommentti: Thomas E. Levy, MD, JD

Ratkaisu "Pitkittyvään COVID’iin"-ja rokotemyrkyllisyyteen: piikkiproteiinin neutralointi 

(OMNS 21. kesäkuuta 2021) Koneellinen käännös suomeksi

Vaikka valtavirran tiedotusvälineet saattavat uskoa toisin, rokotteet, joita annetaan edelleen COVID -pandemiaa vastaan, ovat nousemassa itsessään erittäin merkittäviksi sairastuvuuden ja kuolleisuuden lähteiksi. Vaikka missä määrin näistä COVID-rokotteiden kielteisistä tuloksista voidaan keskustella, ei ole epäilystäkään siitä, että tautia ja kuolemaa on jo tapahtunut riittävästi, jotta näiden rokotteiden antaminen olisi lopetettava, kunnes täydelliseen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva tutkimus voi tutkia tasapainon sen nyt selvät sivuvaikutukset verrattuna sen mahdolliseen (eikä vielä selkeästi osoitettuun) kykyyn estää uusia COVID-tartuntoja.

Siitä huolimatta on annettu riittävästi rokotuksia, jotta voidaan huolestua siitä, että uusi sairauksien ja kuoleman "pandemia" saattaa hyvinkin nousta sivuvaikutuksista, joita dokumentoidaan edelleen jatkuvasti. Rokotteen aiheuttama "syyllinen", joka saa nyt suurimman osan huomiosta ja on uuden tutkimuksen keskipisteessä, on COVID-viruksen fragmentti, joka tunnetaan piikkiproteiinina. Sen fysiologinen vaikutus näyttää tekevän paljon enemmän haittaa kuin hyötyä (COVID -vasta -aineiden induktio), ja sen käyttöönottotapa näyttää lisäävän sen jatkuvaa replikaatiota jatkuvalla läsnäololla kehon sisällä määrittelemättömän ajan.

COVID-viruksen fyysinen ulkonäkö voidaan kuvata virusproteiinin keskeiseksi palloksi, jota ympäröivät keihään kaltaiset lisäosat. Piikkiproteiineina tunnetut ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin piikkisilmät. Ja aivan kuten piikkisika puukottaa uhrinsa, nämä piikkiproteiinit tunkeutuvat solukalvoihin koko kehossa. Tämän tunkeutumisen jälkeen proteiineja liuottavat entsyymit aktivoituvat, solukalvo hajoaa, viruspallo tulee sytoplasmaan tämän kalvorikkomuksen kautta ja solun aineenvaihdunta "kaapataan" myöhemmin viruspartikkeleiden valmistamiseksi. Nämä piikkiproteiinit ovat paljon käynnissä olevan tutkimuksen kohteena, joissa tutkitaan rokotteen sivuvaikutuksia (Belouzard et ai., 2012; Shang et al., 2020).

Piikkiproteiini kiinnittyy ensin solukalvojen ACE2 (angiotensiiniä konvertoiva entsyymi 2) -reseptoreihin (Pillay, 2020). Tämä ensimmäinen sitoutumisvaihe on elintärkeä käynnistämään seuraava tapahtumasarja, joka tuo viruksen soluun. Kun tämä sitoutuminen estyy kilpailulla tai riittävän nopealla siirtymällä sopivalla terapeuttisella aineella, virus ei pääse soluun, tartuntatauti pysäytetään tehokkaasti ja kehon immuunipuolustus vapautuu pyyhkimään, metaboloimaan ja poistamaan virus taudinaiheuttajia tai vain piikkiproteiinia yksinään, jos se on vapaa eikä ole enää kiinnittynyt viruspartikkeliin.

Vaikka ACE2: ta esiintyy monissa eri soluissa koko kehossa, on erityisen huomionarvoista huomata, että se on koronaviruksen sitoma alkuperäinen kohde hengitysteitä vuoraavissa epiteelisoluissa patogeenin hengittämisen jälkeen (Hoffmann et ai., 2020). ACE2 -ilmentyminen (pitoisuus) on myös erityisen korkea keuhkojen alveolaarisissa epiteelisoluissa (Alifano et ai., 2020). Tämä solukalvoon sitoutunut virus voi sitten aloittaa prosessin, joka lopulta johtaa vakavaan akuuttiin hengitysteiden oireyhtymään (SARS), joka esiintyy kliinisesti edistyneissä COVID-infektioissa (Perrotta et ai., 2020; Saponaro et ai., 2020). SARS -esitys ilmenee selvimmin, kun keuhkojen oksidatiivinen stressi on erittäin kohonnut. Tätä COVID-infektioon liittyvän äärimmäisen oksidatiivisen stressin vaihetta kutsutaan kirjallisuudessa usein sytokiinimyrskyksi.

Kasvava huoli on keskittynyt piikkiproteiinin jatkuvaan esiintymiseen veressä sitoutumatta virioniin, seuraten COVID -rokotusta. Oletettavasti tarkoituksena on saada aikaan immuunivaste koko viruspartikkelille, piikkiproteiini -injektiot leviävät koko kehoon sen sijaan, että ne pysyisivät ylävartalossa rokotepaikalla, kun immuunivaste siihen kehittyy. Lisäksi näyttää myös siltä, ​​että nämä kiertävät piikkiproteiinit voivat päästä soluihin yksinään ja monistua ilman kiinnittyneitä viruspartikkeleita. Tämä ei ainoastaan ​​aiheuta tuhoa näiden solujen sisällä, vaan se auttaa varmistamaan piikkiproteiinin rajoittamattoman läsnäolon koko kehossa.

On myös ehdotettu, että suuret määrät piikkiproteiinia vain sitovat ACE2 -reseptoreita eivätkä etene pidemmälle soluun ja estävät tai estävät tehokkaasti normaalin ACE2 -toiminnan tietyssä kudoksessa. Lisäksi, kun piikkiproteiini sitoo soluseinän ja "pysähtyy" siellä, piikkiproteiini toimii hapteenina (antigeeni), joka voi sitten käynnistää autoimmuuni (vasta-aine tai vasta-aineen kaltainen) vasteen itse solulle eikä virukselle hiukkanen, johon se yleensä kiinnittyy. Riippuen solutyypeistä, joihin tällaiset piikkiproteiinit sitoutuvat, seurauksena voi olla monenlaisia ​​sairauksia, joilla on autoimmuuniominaisuuksia.

Lopuksi piikaproteiinin toinen erittäin huolestuttava ominaisuus, joka yksinään olisi erittäin huolestuttava, on se, että piikkiproteiini itse näyttää olevan erittäin myrkyllinen. Tämä luontainen myrkyllisyys sekä piikkiproteiinin ilmeinen kyky replikoitua loputtomasti soluissa, joihin se saapuu, edustaa luultavasti tapaa, jolla rokote voi aiheuttaa pahimman pitkäaikaisen vahingon, koska tämän toksiinin tuotanto voi jatkua loputtomasti ilman muut ulkoiset tekijät.

Itse asiassa pitkän matkan COVID-oireyhtymä edustaa todennäköisesti heikkolaatuista ratkaisematonta kuumenevaa COVID-infektiota, jolla on samanlainen piikkiproteiinin pysyvyys ja kliininen vaikutus kuin monilla yksilöillä COVID-rokotusten jälkeen (Mendelson et ai., 2020; Aucott ja Rebman, 2021; Raveendran, 2021).

Vaikka kaikkia mekanismeja ei ole täysin ymmärretty ja kehitetty, rokotuksen jälkeisten kliinisten komplikaatioiden lisääntyvä esiintyminen on kuitenkin hyvin selvä ja siihen on puututtava mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. ACE2 -reseptoritoiminnan häiriö itsessään niin monilla kehon alueilla on johtanut joukkoon erilaisia ​​sivuvaikutuksia (Ashraf et ai., 2021). Tällaisia ​​kliinisiä komplikaatioita, joita havaitaan eri elinjärjestelmissä ja kehon alueilla, voi esiintyä seuraavissa kolmessa kliinisessä tilanteessa. Kaikki kolme ovat "piikkiproteiinioireyhtymiä", vaikka akuutti infektio sisältää aina koko viruspartikkelin yhdessä piikkiproteiinin kanssa infektion alkuvaiheissa.

1. aktiivisessa COVID-19-infektiossa,

2. pitkän matkan COVID-oireyhtymän aikana tai

3. vastauksena piikkiproteiinipitoiseen rokotteeseen sisällytä seuraavat:

◦ Sydämen vajaatoiminta, sydänvamma, sydänkohtaus, sydänlihastulehdus (Chen ym., 2020; Sawalha et ai., 2021)

◦ Keuhkoverenpaine, keuhkotromboembolia ja tromboosi, keuhkokudosvaurio, mahdollinen keuhkofibroosi (McDonald, 2020; Mishra ym., 2020; Pasqualetto ym., 2020; Potus ym., 2020; Dhawan ym., 2021)

◦ Lisääntynyt laskimo- ja valtimotromboembolinen tapahtuma (Ali ja Spinler, 2021)

◦ Diabetes (Yang et ai., 2010; Lima-Martinez et ai., 2021)

◦ Neurologiset komplikaatiot, mukaan lukien enkefalopatia, kohtaukset, päänsärky ja neuromuskulaariset sairaudet. Myös hyperkoagulatiivisuus ja aivohalvaus (AboTaleb, 2020; Bobker ja Robbins, 2020; Hassett ym., 2020; Hess ym., 2020)

◦ Suoliston dysbioosi, tulehduksellinen suolistosairaus ja vuotava suoli (Perisetti ym., 2020; Zeppa ym., 2020; Hunt ym., 2021)

◦ Munuaisvaurio (Han ja Ye, 2021)

◦ Miehen lisääntymiskyvyn heikkeneminen (Seymen, 2021)

◦ Iholeesiot ja muut ihon ilmenemismuodot (Galli ym., 2020)

◦ Yleiset autoimmuunisairaudet, autoimmuuninen hemolyyttinen anemia (Jacobs ja Eichbaum, 2021; Liu et ai., 2021)

◦ Maksavaurio (Roth et ai., 2021)

Rakennettaessa kliinistä protokollaa pysyvän piikkiproteiinin läsnäolon tuhojen lopettamiseksi koko kehossa on ensin tärkeää ymmärtää, että protokollan pitäisi pystyä tehokkaasti hoitamaan kaikkia COVID -infektion näkökohtia, mukaan lukien aktiivisen infektion ajanjaksot, "aktiivisen" jälkeen infektio (pitkän matkan COVID) ja jatkuvan piikkiproteiinin läsnäolon aikana, mikä on seurausta joko "kroonisesta" COVID-infektiosta tai johtuu COVID-rokotteen antamisesta.

Kuten minkä tahansa sairauden hoidon tapauksessa, kustannuksilla, saatavuudella ja potilaan vaatimustenmukaisuudella on aina merkitystä määritettäessä, mitä hoitoa potilas todella saa tietyn ajanjakson ajan. Sellaisenaan mikään erityinen protokolla ei sovi kaikille potilaille, vaikka sama patologia olisi läsnä. Ihannetapauksessa tietysti paras protokolla on käyttää kaikkia alla käsiteltyjä vaihtoehtoja. Kun koko protokolla ei ole mahdollinen tai toteutettavissa, kuten useimmiten tapahtuu, HP: n sumutuksen, suuriannoksisen C-vitamiinin ja asianmukaisesti annostellun ivermektiinin yhdistelmä on erinomainen tapa puuttua tehokkaasti pitkän matkan COVID-tautiin ja jatkuvaan piikkiin proteiinioireyhtymät.

Suuri osa protokollien perusteluista perustuu siihen, mitä piikkiproteiinista tiedetään ja miten se näyttää aiheuttavan sen haittaa. Seuraavat piikkiproteiinin patofysiologian näkökohdat on otettava huomioon laadittaessa optimaalinen hoitoprotokolla:

• Rokotteen toimittaman mRNA: n jatkuva piikkiproteiinin tuotanto soluihin neutraloivien vasta-aineiden tuotannon stimuloimiseksi (Khehra et ai., 2021)

• Piikkiproteiinin sitoutuminen virionin kanssa tai ilman sitä soluseinän ACE2 -sitoutumiskohtaan alkuvaiheena soluseinän tämän osan liuottamiseksi, mikä mahdollistaa piikkiproteiinin (ja kiinnittyneen viruspartikkelin, jos läsnä) solu

• Piikkiproteiinin sitoutuminen ACE2 -sitoutumiskohtaan, mutta vain sitoutunut tähän kohtaan eikä käynnistä soluseinän entsymaattista hajoamista, kiinnitetyn virionin kanssa tai ilman

• Missä määrin kiertävä piikkiproteiini on veressä ja leviää aktiivisesti koko kehoon

• Se, että piikkiproteiini on itsessään myrkyllinen (luontaisesti prooksidantti) ja kykenee tuottamaan sairautta aiheuttavaa oksidatiivista stressiä koko kehossa. Tähän puututaan suoreimmin pysyvällä ja suuriannoksisella C-vitamiinilla.

Terapeuttiset aineet ja niiden mekanismit

Huomattavan määrän aineita on jo todettu olevan erittäin tehokkaita COVID -infektioiden ratkaisemisessa, ja vielä enemmän löydetään edelleen, kun maailmanlaajuiset tutkimustoimet ovat niin voimakkaasti keskittyneet tämän infektion parantamiseen (Levy, 2020). Jotkut tehokkaimmista aineista ja niiden toimintamekanismeista ovat seuraavat:

1. Vetyperoksidin (HP) sumutus. Oikein käytettynä tämä hoito eliminoi akuutin COVID -taudinaiheuttajan läsnäolon ja kaikki muut krooniset patogeenien kolonisaatiot, jotka jatkuvat aerodigestive -kanavassa. Myös positiivinen parantava vaikutus alempaan ruoansulatuskanavaan nähdään tyypillisesti, koska vähemmän taudinaiheuttajia ja niihin liittyviä prooksidanttimyrkkyjä niellään kroonisesti. On jo nähty upeita anekdoottisia todisteita, jotka dokumentoivat HP -sumutuksen kyvyn parantaa jopa pitkälle edenneet COVID -infektiot (20 tapausta 20: sta) monoterapiana. (Levy, 2021). Kaikki tätä tutkimusta tukevat tutkimukset, tieteelliset analyysit ja käytännön ehdotukset ovat saatavilla ilmaiseksi ladattavana e -kirjoina [ Rapid Virus Recovery ] (Levy, 2021).

2. C -vitamiini toimii synergistisesti HP: n kanssa patogeenien hävittämisessä. Se antaa vahvan yleisen immuunituen ja tukee samalla vaurioituneiden solujen ja kudosten optimaalista paranemista. Se on kliinisesti tehokkain kirjallisuudessa koskaan kuvattu antitoksiini, eikä raportteja siitä, että se ei olisi neutraloinut akuuttia myrkytystä asianmukaisesti annettaessa. Jatkuva ja runsaasti annosteltava C-vitamiini kaikissa muodoissaan osoittautuu hyödyllisimmäksi toimenpiteeksikun läsnä on suuri määrä kiertävää myrkyllistä piikkiproteiinia. Laskimonsisäiset, säännölliset suun kautta otettavat muodot ja liposomiin kapseloidut oraaliset muodot ovat kaikki erittäin hyödyllisiä infektioiden ratkaisemisessa ja mahdollisten toksiinien neutraloinnissa (Levy, 2002). Saatavilla on myös polyfenolipohjainen lisäosa, joka näyttää sallivan joidenkin ihmisten syntetisoida oman C-vitamiininsa, joka voi osoittautua valtavaksi suojaavaksi ja parantavaksi COVID-potilaiden ja rokotteen vastaanottajien kanssa. (https://formula216.com/).

3. Ivermektiini. Tällä aineella on voimakkaita antiparasiittisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Todisteet osoittavat, että ivermektiini sitoo ACE2 -reseptorikohdan, jonka piikkiproteiinin täytyy sitoutua päästäkseen soluun ja replikoitumaan virusproteiiniin (Lehrer ja Rheinstein, 2020; Eweas et ai., 2021). Myös joissain olosuhteissa piikkiproteiinin sitoutuminen ACE2 -reseptoriin ei aktivoi entsyymejä, joita tarvitaan soluun pääsemiseksi. Mahdollisesti ivermektiini saattaa myös syrjäyttää kilpailuntällainen sitoutunut piikkiproteiini myös soluseinämistä, kun riittävä annos otetaan. Näyttää myös siltä, ​​että ivermektiini voi sitoa suoraan kiertävän piikkiproteiinin, mikä tekee siitä inaktiivisen ja tekee siitä käytettävän aineenvaihduntaan ja erittymiseen (Saha ja Raihan, 2021). Siellä, missä ivermektiiniä on annettu massiivisesti loistauteja varten Afrikassa, on myös havaittu merkittävästi pienempi COVID-19-infektion ilmaantuvuus (Hellwig ja Maia, 2021). Ivermektiini on myös erittäin turvallinen, kun sitä annetaan asianmukaisesti (Munoz et ai., 2018).

4. Hydroksiklorokiini (HCQ) ja klorokiini (CQ). Sekä HCQ: n että CQ: n on osoitettu olevan erittäin tehokkaita aineita akuuttien COVID-19-infektioiden ratkaisemisessa. Niiden molempien on myös osoitettu olevan sinkki -ionoforeja, jotka voivat lisätä solunsisäisiä sinkkitasoja, mikä voi sitten estää viruksen replikaatioon tarvittavaa entsyymiaktiivisuutta. Sekä HCQ: n että CQ: n on kuitenkin havaittu estävän myös COVID -viruksen piikkiproteiinien sitoutumista ACE2 -reseptoreihin, joita tarvitaan viruksen pääsyn aloittamiseen soluihin, mikä antaa tieteellistä tukea niiden hyödyllisyydelle, koska ne häiritsevät suoremmin proteiiniaktiivisuutta ennen virusta koskaan rikkoo solua (Fantini ym., 2020; Sehailia ja Chemat, 2020; Wang ym., 2020).

5. Kvertsetiini. Samoin kuin HCQ ja CQ, kversetiini toimii myös sinkki -ionoforina. Ja kuten HCQ ja CQ, kversetiini näyttää myös toimivan estämään COVID-viruksen piikkiproteiinien sitoutumisen ACE2-reseptoreihin, heikentäen piikkiproteiini-viruksen pääsyä soluun tai estäen piikkiproteiinin pääsyn soluihin (Pan et ai., 2020; Derosa et ai., 2021). Monet muut kasvikemikaalit ja bioflavonoidit osoittavat myös tämän ACE2 -sitoutumiskyvyn (Pandey ym., 2020; Maiti ja Banerjee, 2021).

6. Muut biohapettavat hoidot. Näitä ovat otsoni, veren ultraviolettisäteilytys ja hyperbarinen happihoito (vetyperoksidin ja C -vitamiinin lisäksi). Nämä kolme hoitoa ovat erittäin tehokkaita potilailla, joilla on akuutteja COVID -infektioita. Ei ole yhtä selvää, kuinka tehokkaita ne olisivat pitkän matkan COVID-oireyhtymälle ja potilaille, jotka kärsivät jatkuvista rokotteen tuottamista piikkiproteiinioireyhtymistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö kaikki kolme osoittautuisi yhtä erinomaiseksi piikkiproteiinin käsittelyssä kuin ehjän viruksen kanssa. Se on vain määritettävä.

7. Perustason elintärkeän immuunituen täydennys. On varmasti satoja ja ehkä tuhansia laadukkaita vitamiini-, kivennäisaine- ja ravintolisäaineita, jotka kaikki kykenevät osaltaan edistämään optimaalisen terveyden saavuttamista ja ylläpitämistä samalla minimoiden mahdollisuudet saada tartuntatauti. Kustannuksiin, yleiseen terveysvaikutukseen ja mukavuuteen vaikuttavien lisäravinteiden perusohjelman tulisi sisältää C -vitamiini, D3 -vitamiini, magnesiumkloridi (muut muodot hyviä, mutta kloridin muoto optimaalinen viruslääkkeille), K2 -vitamiini, sinkki ja jodilisä, kuten Lugolin liuos tai jodoraali. Tarkemmat ohjeet annostelusta löytyvät Piilotetun epidemian liitteestä A., saatavana myös ilmaisena e -kirjan latauksena (Levy, 2017). Saatavilla on myös yksityiskohtia magnesiumkloridi -liuoksen sekoittamisesta säännöllistä täydentämistä varten (Levy, 2020).

[Lisätietoja yllä olevista terapeuttisista aineista on saatavilla nopean viruksen palautumisen luvussa 10 ]

Ehdotettu optimaalinen tapa käsitellä akuuttia COVID-tautia, josta on kehittynyt pitkän matkan COVID, tai oireita, jotka vastaavat kiertävän piikkavalkuaisen toksisia vaikutuksia rokotuksen jälkeen, on aina poistaa kaikki aktiiviset tai krooniset patogeenien lisääntymisen alueet HP-sumutuksella. C -vitamiinilisä on optimoitava samanaikaisesti. 50 gramman natriumaskorbaatti-infuusioita tulee antaa vähintään useita kertoja viikossa niin kauan kuin on olemassa oireita, jotka johtuvat pitkän matkan COVID: stä ja kiertävästä piikkiproteiinista. Aluksi 25 gramman natriumaskorbaatti-infuusion tulisi olla kolme kertaa päivässä tehokkaampi, koska kiertävä C-vitamiini erittyy nopeasti. Myös suun kautta otettavaa C-vitamiinilisää tulee ottaa joko useita grammoja liposomikapseloitua C-vitamiinia päivittäin, tai teelusikallisena natriumaskorbaattijauhetta useita kertoja päivässä. Tähän voidaan lisätä yksi kapseli päivittäin kaavaa 216.

Kun HP: n sumutuksen ja C-vitamiinilisän "perusta" on olemassa, parhaat reseptilääkkeet pitkän matkan COVID: n ja kiertävän piikkiproteiinin torjumiseksi ovat ensin ivermektiini ja sitten HCQ tai HQ, jos kliininen vaste ei ole hyväksyttävä. Lääkärin on määritettävä annokset.

Edellä mainittujen lähtötason immuunituen lisäravinteiden lisäksi tulisi lisätä myös 500--1000 mg: n päivittäinen kversetiini.

Kaikki edellä mainitut suositukset on suoritettava luotettavan lääkärin tai muun asianmukaisesti koulutetun terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Kertaus

Vaikka COVID-pandemia näyttää hitaasti laantuvan, monet ihmiset ovat nyt kroonisesti sairaita pitkän matkan COVID-taudista ja/tai COVID-rokotuksen sivuvaikutuksista. Näyttää siltä, ​​että molemmille kliinisille tilanteille on ensisijaisesti ominaista piikkiproteiinin jatkuva läsnäolo ja sen kielteinen vaikutus eri kudoksiin ja elimiin.

Hoidon tarkoituksena on neutraloida piikkiproteiinin suora toksinen vaikutus samalla kun se pyrkii estämään sen kyvyn sitoa reseptoreita, joita tarvitaan solun aineenvaihdunnan kaappaamiseen uusien virusten ja/tai enemmän piikkiproteiinin muodostamiseksi. Samalla toteutetaan hoitotoimenpiteitä sen varmistamiseksi, että potilaasta jäljellä oleva aktiivinen tai kytevä COVID -infektio on poistettu yhtä täydellisesti.

Tässä artikkelissa esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan eikä välttämättä ortomolekulaarisen lääketieteen uutispalvelun tai sen toimituskunnan jäsenten näkemyksiä.

Tämä artikkeli voidaan tulostaa uudelleen maksutta, jos 1) että ortomolekulaarisen lääketieteen uutispalvelu on selkeästi määritelty ja 2) että sekä OMNS -ilmaisen tilauksen linkki http://orthomolecular.org/subscribe.html että myös OMNS -arkistolinkki http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml sisältyvät.

Tämä on koneellinen suomennos, joten epäselvyyksiä tekstissä voi esiintyä (RKK). Alkuperäisen artikkelin lähdeviitteineen voit lukea: orthomolecular.org.

 

Lääkärit yritetään vaijentaa!

Lisää todistajia

Lisää todistajia