Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Jeesus oli haudan levossa kolme päivää ja kolme yötä. "Kuten Joona oli meripedon sisässä kolme päivää ja kolme yötä, niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä." Matt.12:40.

Se on täytetty

Ellen Whiten kertomus Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta ja kuolemasta jatkuu:

"Hiljaisina ihmiset odottivat tätä kauheaa näkyä päättymään. Jälleen aurinko paistaa, mutta risti on pimeyden peitossa. Äkkiä hämäryys hälvenee ristiltä, ja selvästi kuuluvalla äänellä, joka tuntuu kaikuvan läpi koko luomakunnan, Jeesus huutaa: ”Se on täytetty.” ”Isä, Sinun käsiisi minä annan henkeni.” Luuk.23:46. Valo ympäröi ristiä, ja Vapahtajan kasvot loistivat kirkkaina kuin aurinko. Sitten Hänen päänsä vaipui Hänen rintaansa vasten, ja Hän kuoli.

Sillä hetkellä, jolloin Kristus kuoli, olivat papit toimittamassa palvelusta pyhäkössä sen esiripun edessä, joka erotti pyhän kaikkein pyhimmästä. Äkkiä he tunsivat maan allaan vapisevan, ja temppelin runsaasti poimutetun esiripun, joka uusittiin joka vuosi, repi kahtia ylhäältä alas saakka sama kalpea käsi, joka kirjoitti tuomion sanat Belsassarin palatsin seinälle.

Jeesus ei antanut henkeänsä, ennen kuin Hän oli täyttänyt työn, mitä Hän tuli tekemään. Hän huudahti viimeisellä hengenvedollaan: ”Se on täytetty!” Enkelit riemuitsivat näistä sanoista, sillä suuri pelastussuunnitelma oli menemässä voitokkaasti täytäntöön. Taivaassa riemuittiin siitä, että Aadamin lapset saattoivat nyt kuuliaisuudessa eläen tulla lopullisesti kohotetuiksi Jumalan läheisyyteen. Kristus voitti Saatanan täydellisesti, ja Saatana tiesi kuninkuutensa olevan mennyttä.”

Aamen, halleluja! Kiitos, rakas Jeesus, että kuolit minunkin tähteni, että minullakin olisi ikuinen elämä Sinun ja Isän yhteydessä!