Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Enkelit pidättelevät sodan tuulia, sillä on Jumalan palvelijain sinetöinnin aika (Ilm.7:1). "Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta Sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka Sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka Sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat." Ilm.11:18.

Koronapandemia sapattikalenterissa

Kun avaat blogissani artikkelin ”Sapattikalenteri”, niin huomaat, että vuosi 1988 (2019/2020 katolisessa kalenterissa) on viides seitsemän ”suuren kierron” sarjasta, jonka loppuvuodessa suuri sovituspäivä oli 10.7.1988, eli tiistaina lokakuun 22. päivänä, juuri niinkuin se oli vuonna 1844 katolisessa kalenterissa. Tämä päivämäärä oli ja on erittäin tärkeä Yehovah'n herättämälle adventtiliikkeelle. Tuona vuonna joka päättyi sapattikalenterissa 25.4.2020, mietin, saattaisiko jotakin erikoista tapahtua liittyen maailman lopputapahtumiin ja Jeesuksen tuloon. Sinä vuonna päättyi 71. suuri kierto vuodesta 31, jolloin Jeesus Kristus ristiinnaulittiin.

Maailman katse on kohdistunut Yhdysvaltoihin, Ilm.13:11. Koronavirus havaittiin siellä jo marras-joulukuun vaihteessa vuonna 2019 ja Espanjassa jo maaliskuussa 2019, Pohjois-Italiassa ja Brasiliassa jo ennen vuodenvaihdetta 2019/2020, vaikkei virus ollut vielä karannut Kiinan ulkopuolelle! Vuoden 2020 kevättalvella ja keväällä virus oli ”myrskyn lailla” (kuten jesuiittapaavi on pandemian tulon ilmaissut) valloittanut maailman, alkaen Kiinan Wuhanista, sen saastaisten eläinten ruokatorilta, lepakosta, näin uskotellaan. Samassa kaupungissa on Kiinan ainoa biosotalaboratorio, jossa kyetään puuttumaan viruksen perimään. Amerikassa vastaavia labroja on yksitoista.

Olemme siirtyneet Covid-19 myötä uuteen aikaan ja näyttää siltä, että vanhaan ei ole enää paluuta. Mitä tämä uusi aika merkitsee? Merkit viittaavat siihen, että langennut Lucifer, eli Saatana, on alkanut voimallisesti toteuttamaan ”Uutta Maailman Järjestystä”. Hän on valheen isä (Joh.8:44), ”valheen voimalla valtaan”, on hänen mottonsa. Tämän maailman ruhtinaan tulevaisuuden suunnitelmat ovat täysin vastoin Jumalan suunnitelmia, joten ne tulevat kääntymään häntä itseään ja UMJ:tä vastaan. ”Ja peto (paavinvalta), joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa (Rooman imperiumi hajosi 10 valtakunnaksi (Dan.2:40-44), samoin UMJ:ssä maapallo on jaettu kymmeneen unioniin, joista Euroopan Unioni on yksi). "Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle. He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä Hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat Hänen kanssansa.” Ilm.17:11-14.

Todellakin, sapattikalenteri osoittaa, että Jumala hallitsee Kristuksen kautta maailmamme lopputapahtumia. Mitään ei tapahdu Hänen sallimattaan. Adventtiliike on Yehovah'n herättämä liike. Muuta liikettä ei tule, kun suuri uskonpuhdistusliike tämän suuresti luopuneen liikkeen keskuudessa. Langenneessa maailmassamme on nyt juuri käynnissä Kristuksen ja Saatanan välisen suuren taistelun loppuhuipentuma joka tulee yhä paisumaan (Ilm.13.luku). On kyse sieluistamme. Kristus tahtoo pelastaa meidät ja Saatana tuhota niin monta meistä kuin suinkin. Siinä tuhoamisessa hän käyttää apunaan valhetiedettä, kehitysoppia, viihdeteollisuutta, valtamediaa, pandemioita, huipputeknologiaa, myrkkyrokotuksia, maanjäristyksiä, rankkasateita ja tuhotulvia, kuivuutta ja kuumuutta, sotia ja verenvuodatuksia, väärää uskontojärjestelmää, johon kaikki kelpaa paitsi Raamattu, Jumalan Sana. Jotain tällaista on Saatanan Uusi Maailman Järjestys, "The New World Order".

Elämme jatkoajalla, sillä rakas Isämme säälii meitä syntisiä eikä halua että kukaan hukkuu, vaan ottaisimme vastaan pelastuksen Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa (Joh.3:16, 2Piet.3:9). Jumala joutuu lopulta tuhoamaan ne, jotka ovat mielistyneet vääryyteen ja joilla ei ole rakkautta totuuteen (2Tess.6 -12). Nyt käydään viimeistä taistelua sieluistamme, mutta sinä itse päätät, kumpaa herraa haluat palvella: Kristusta, joka kärsi ja kuoli Golgatan ristillä syntiemme tähden, että saisimme elää synnittöminä ikuisesti Hänen yhteydessään, vai valitsetko Saatanan, joka nousi kapinaan maailmankaikkeuden Luojaa vastaan ja jonka kapinan lopullinen päätös on tuhoutua joukkoineen tulijärvessä? Emme voi palvella kahta herraa (Luuk.16:13), tai evoluutiouskovaisena seurata taistelua sivusta ikäänkuin ei olisikaan kyse minun iankaikkisuudestani. Se on itsepetosta. Jumala siunatkoon sinua Hengellään, että tekisit oikean valinnan. Aamen.

Pakkorokotuksen henki valtaa alaa