Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Lippumme liehuu sapatin Herran kunniaksi.

Panimme lipun liehumaan sapattisin

Sapatin iloa ja rauhaa, rakas lähimmäiseni! Tänään on 3.3.1989 Jeesuksen ristinkuolemasta sapattikalenterini mukaan, katolisen Gregoriaanisen kalenterin mukaan 27.6.2020. Tänä sapattiaamuna nostin vaimoni kanssa siniristilippumme korkealle salkoon sapatin Herran ja Isämme Yehovah'n kunniaksi. Tuuli on kohtalaisen kovaa, siten lippumme liehuu uljaasti vihreitä koivuja sekä sinivalkotaivasta vasten kirkkaassa auringon valossa.

Suomi on ollut kristillistä uskoa tunnustava maa. Sen lipussa on Kristuksen risti. Mutta pelkään, että tulevaisuudessa syntyy liike, joka vaatii Kristuksen pelastustunnuksen poistamista valtakunnan lipusta. Elämme ajassa, jolloin on ryhdytty säätämään Jumalan sanan vastaisia lakeja. Niitä Jumalan lapsia, jotka uskaltavat pitää Raamatun laista kiinni, vaaditaan maalliseen lakiin vedoten tilille rikollisesta asenteestaan. Sunnuntaikristuksen henki on valtaamassa alaa, laittomuuden ihminen on pääsemässä valtaan, vain vähäksi aikaa, sillä hänet ”Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä.” 2Tess.2:8.

Suomi on osa EU:ta. Euroopan Unionin lippu on ”neitsyt Marian” sininen, jossa tunnuksena tämän epäjumalattaren tähtikehä. Jeesuksen kuolleella äidillä ei ole osaa eikä arpaa katolisen ”neitsyt Marian” kanssa, joka on oikeasti riivaajahenki. Parlamentin jäsenillä on ollut tapana pitää esillä omien maittensa pienoislippuja. Eräänä päivänä liput oli kerätty pois kysymättä parlamentin jäsenien mielipidettä. EU:n salamyhkäinen johto pelkää luomuksensa hajoavan.

EU on hajoamassa, niinkuin Raamattu ennustaa Dan.2:43. Englanti on jo siitä irtautunut. Suuri Babylon kukistuu, sen torni luhistuu. Turhuuden turhuutta on taistella Jumalan sanaa vastaan. Saatana ei tule voittamaan, hänet on jo tuomittu: ”Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat”, sanoo Herramme Jeesus Kristus, sapatin Herra, vastustajastaan, Matt.24:28.

Jumala nuhtelee kansaansa Hänen käskyjensä rikkomisesta, tämä nuhde kuuluu myös meille: ”Minä olen Yehovah (YHVH), teidän Jumalanne; minun käskyjeni mukaan vaeltakaa, minun oikeuksiani noudattakaa, ne pitäkää ja pyhittäkää minun sapattini; ne olkoot merkkinä välillämme, minun ja teidän, että tulisitte tietämään että minä olen Yehovah (YHVH), teidän Jumalanne. Mutta lapset niskoittelivat minua vastaan: he eivät vaeltaneet minun käskyjeni mukaan, eivätkä noudattaneet minun oikeuksiani, niin että olisivat ne pitäneet, - jotka ihmisen on pidettävä, että hän niistä eläisi – ja rikkoivat minun sapattini. Niin minä ajattelin vuodattaa kiivauteni heidän ylitsensä ja panna vihani heissä täytäntöön erämaassa. Mutta minä pidätin käteni ja tein, minkä tein, oman nimeni tähden, ettei se tulisi häväistyksi pakanain silmissä, joitten silmäin edessä minä olin vienyt heidät pois. Kuitenkin minä kättä kohottaen vannoin heille erämaassa, että minä hajotan heidät pakanain sekaan ja sirotan heidät muihin maihin, koska he eivät pitäneet minun käskyjäni, vaan ylenkatsoivat minun käskyni, rikkoivat minun sapattini ja heidän simänsä pälyilivät heidän isiensä kivijumalain perään.” Hesekiel 20:19-24.

”Pitäkää minun sapattini ja peljätkää minun pyhäkköäni, Minä olen Yehovah (YHVH)”, 3Moos.26:2. Aamen.