Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Viidentenä luomispäivänään Jumala loi mitä mielikuvituksellisimmat olennot vesiin ja meren syvyyksiin. Samana päivänä Hän loi taivaalla lentävät siivekkäät olennot, kunkin lajiensa mukaan.

Meren kalat ja taivaan linnut

”Ja Jumala sanoi: ’Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä, taivaanvahvuuden alla’. Ja Jumala loi suuret merieläimet ja kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala siunasi ne sanoen: ’Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä’. Ja tuli ehtoo ja tuli aamu, viides päivä.” 1Moos.1:20-23.

Yehovah loi kaikki vedessä elävät olennot sekä kaikki linnut ”kunkin lajinsa mukaan”. Viidennestä luomispäivästä lähtien nämä luodut eläinlajit ovat pysyneet omina lajeinaan jo noin 6000 vuoden ajan, ja tulevat pysymäänkin siihen asti kunnes Jeesus tulee hakemaan lunastettunsa taivaskotiin ja tekee meidän tuhoon tuomitusta maailmastamme lopun. Profetiat täyttyvät. Siitä tiedämme, että Jeesus tulee hyvin pian. Evoluutiouskonto on pyrkinyt syrjäyttämään aidon uskon Jumalan sanaan, Raamattuun. Evoluutiouskonto on lähtöisin Saatanasta, joka haluaa tuhota ihmiset vailla pelastuksen toivoa. Kehitysoppi perustuu valheille, valheille ja valheille. Saatana on ryhtynyt tieteen jumalaksi. Lääketieteen logossa on tyylitelty siivellinen henkiolento, jonka ruumiin ympärille on kietoutunut kaksi käärmettä. Samoin kauppakorkeakoulujen ylioppilaskuntien logoissa on nuo käärmetunnukset. 

Vesissä lajiensa mukaan vilisevistä olennoista Jumalan luomina, ja kehitysopin valheista, kirjoittaa Kimmo Pälikkö kirjassaan Taustaa 1 – Tekijänoikeudesta maailmaan, sivuilla 207 – 208:

”Niitä löytöjä, jotka eivät tue kehitysopin uskomuksia ei yleensä päästetä julkisuuteen. Tiedotusvälineet ovat noudattaneet tässä yhteisen evoluutiouskonnon vaatimuksia ja vaienneet. Joskus kuitenkin jotain tulee kuin sattumalta suuren yleisön tietoon. Tällaisia löytöjä ovat esim: Varsieväkala (Latimeria chalumnae) on kehitysopin mukaan todiste kalan ja sammakkoeläimen välimuodosta, joka kuoli sukupuuttoon n. 150 miljoonaa vuotta sitten. Elävä varsieväkala jäi Mosambikin lahdessa verkkoon v. 1938. Tämän jälkeen niitä on saatu saaliiksi muuallakin. Kuitenkin koulukirjoissa se edelleen on esimerkkinä välimuodosta.

Kehitysopin mukaan 280 miljoonaa vuotta sitten kuoli sukupuuttoon syvässä vedessä elävä nilviäinen nimeltä Neopilina galatheae. Se elää edelleen Keski-Amerikan vesissä.

Eräs räikeimpiä esimerkkejä tiedotusvälineiden ja kehitysopin kannattajien välisistä suhteista saatiin v. 1977. Uuden Seelannin rannikolla japanilaisen kalastusaluksen verkkoon jäi suuri kuollut ruho, joka painoi n. 2000 kg ja pituutta sillä oli yli 10 m. Punnituksen jälkeen se kuvattiin, siitä otettiin kudosnäytteet ja tehtiin mittapiirrokset. Tämän jälkeen ruho oli palautettava mereen, jotta saaliina ollut tuore kala ei pilaantuisi. Japanilaiset tiedemiehet totesivat, että eläin oli ollut Plesiosaurus. Japanissa löytö oli vuosisadan sensaatio. Tapaus oli niin merkittävä, että siitä tehtiin japanilaisen tieteen 100-vuotisjuhlamerkki.

Länsimaissa ei tapausta juhlittu. Tämä oli selvä todiste kehitysopin väitteitä vastaan. Olihan ko. saurus ollut kuolleena jo 66 miljoonaa vuotta. Siksi lukijat jäivät ilman uutista. Japanilaiset tekivät tapauksesta viralliset raportit eri tiedeyhteisöille ja museoille. Mutta tiedotusvälineet ”pakotettiin hiljaisuuteen”. Vain maininnat siitä, että löytö oli ”luultavasti hain jäännös” kuittasi tämän merkittävän tapahtuman. Kuinka paljon vastaavanlaisia kehitysopin uskomuksia vastaan olevia löytöjä on tehty, joista ei anneta muille tietoa? Osa niistä ehkä joskus paljastuu. KP”

Raamattu on totta. Sen jokainen väärentämätön sana kestää päivänvalon. Sitä ei tarvitse häpeillen piilotella. Luomakunta ja arkeologiset löydöt todistavat sen olevan Jumalasta. Aamen.