Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Kaiken Jumala on luonut Poikansa kautta. Luomistyö on tarkasti ennalta suunniteltu. Ekosysteemissä kaikki vaikuttaa kaikkeen ja kaiken Jumala on ottanut ennalta huomioon. Vain Hän on kyennyt luomaan elävän luomakunnan.

Enkelit iloitsivat Luojansa töistä

”Missä olit silloin, kun minä maan perustin? Ilmoita se, jos ymmärryksesi riittää. Kuka on määrännyt sen mitat – tottapa sen tiedät – tahi kuka on vetänyt mittanuoran sen ylitse? Mihin upotettiin sen perustukset, tahi kuka laski sen kulmakiven, kun aamutähdet kaikki iloitsivat ja kaikki Jumalan pojat riemuitsivat? Ja kuka sulki ovilla meren, kun se puhkesi ja kohdusta lähti, kun minä panin sille pilven vaatteeksi ja synkeyden kapaloksi, kun minä rakensin sille rajani, asetin sille teljet ja ovet ja sanoin: ’Tähän asti saat tulla, mutta edemmäksi et; tässä täytyy sinun ylväiden aaltojesi asettua?” Job 38:4-11. Tässä Yehovah puhuu uskolliselle palvelijalleen Jobille ensimmäisen ja kolmannen päivän luomistöistään. Pyhät enkelit katselivat riemuiten Hänen luomistyönsä suuruutta, voimaa ja kauneutta, he ovat "aamutähtiä" ja "Jumalan poikia."

Ilm.12:4 Jumala nimittää enkeleitä taivaan tähdiksi: ”ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle.” ”Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota Perkeleeksi ja Saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.” jae 9.

Jumala nimittää kuvikseen luotuja enkeleitä pojikseen: ”Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Yehovah'n eteen, tuli myöskin Saatana heidän joukossansa.” Job 1:6. Jumalalla on vain yksi Poika, Jeesus Kristus, joka on Hänen vertaisensa, sillä Hän on Jumalasta syntynyt, Hän ei ole luotu, niinkuin enkelit ovat.

Kolmantena luomispäivänä ei vielä ollut aurinkoa, kuuta eikä tähtiä.

Kolmantena päivänä Jumala sanoi: ”Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin.” ja tapahtui niin. Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, Hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala sanoi: ”kasvakoon maa vihantaa, ruohoja, jotka tekevät siementä, ja hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa niiden siemen on.” Ja tapahtui niin: maa tuotti vihantaa, ruohoja, jotka tekivät siementä lajiensa mukaan, ja puita, jotka lajiensa mukaan kantoivat hedelmää, jossa niiden siemen oli. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä.” 1Moos.1:9-13. Jumala loi maan valmiiksi ruokapöydäksi ruohoineen ja hedelmineen viidentenä ja kuudentena päivänä luomiaan olentoja varten.

Ellen White sai nähdä Yehovah'n luomistöitä. Kirjassa Alfa ja omega 1, sivulla 24, hän kertoo kolmannen päivän luomistyöstä: ”Lähtiessään Tekijänsä kädestä maa oli tavattoman kaunis. Vuoret, kukkulat ja laaksot tekivät sen pinnan vaihtelevaksi samoin kuin komeat virrat ja ihanat järvet. Mutta kukkulat ja vuoret eivät olleet jyrkkiä ja jylhiä, eikä niissä ollut jyrkänteitä eikä pelottavia rotkoja kuten nyt. Hedelmällinen multakerros peitti maan kalliopinnan terävät ja rosoiset reunat, ja siinä viihtyvä kasvillisuus peitti tienoot vihreään vihannuuteensa. Missään ei ollut inhottavia soita eikä autioita erämaita. Katse tapasi kaikkialla vehmaita pensastoja ja ihastuttavia kukkia. Puut kohottivat latvuksensa korkeuksiin majesteettisempina kuin mitkään nykymetsien puut. Ilmaa eivät pilanneet saastehöyryt, vaan se oli kirkasta ja terveellistä. Koko maisema oli kauniimpi kuin ylevimmänkään palatsin koristepuutarha. Enkelien joukko katseli näkymiä ihastuneena ja iloitsi Jumalan ihmeteoista.”

Määrättyään vesimassoille rajat ja luotuaan mantereen, Yehovah loi mullan peittämään maata ja sen päälle monimutkaisen ekosysteemin, ruohot jyvineen, pensaat marjoineen, puut hedelmineen ja niityt kukkasineen, koko kasvikunta syntyi valmiina Hänen sanallaan tänä kolmantena päivänä. 

Raamattu on totta. Kiitos Jeesus pyhästä sanastasi, aamen.