Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Koronavirus on pantu palvelemaan Uutta Maailman Järjestystä

Koronavirus ja Ilm.13 luku

Antikristus on saamassa valtansa takaisin. Maan kansat antavat sen hänelle. Kyse on samasta Jehovan vastaisesta vallasta, josta Danielin kirjassa ennustetaan, vertaa Dan.7:25 ja Ilm.13:5. Luojan profeetallisen kalenterin mukaan vuodessa on 360 päivää, 12 kuukautta ja kuukaudessa on 30 päivää, ja päivä tarkoittaa vuotta: ”… päivä vuodeksi luettuna...” 4Moos.14:34. Dan.7:25 säädetty paavin valta-aika ”ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi” tarkoittaa 3 ½ vuotta eli 1260 päivää, eli 42 kuukautta (Ilm.13:5) . Profeetallisena ajanjaksona se on 1260 vuotta. Raamattu ilmoittaa, että antikiristus tulee saamaan vuonna 1798 menettämänsä vallan takaisin vähäksi aikaa tekemällä yhteistyötä uuden supervallan, Amerikan yhdysvaltojen, kanssa, joka on karitsansarvinen peto, ja joka puhuu kuin lohikäärme (Ilm.13:11).

”Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan” Ilm.13:2. Paavin, eli antikristuksen, valta on langenneesta Lusiferista, eli saatanasta. Se tekee yhteistyötä Amerikan Yhdysvaltojen kanssa, joka ”käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani”, eli paavinvaltaa, Ilm.13:12. Vatikaanin ja Amerikan yhteistyön johtajana on Kristuksena teeskentelevä saatana, sunnuntaikristus, jonka tarkoituksena on perustaa Uusi Maailman Järjestys, the New World Order, jossa olisi yksi maailman hallitus ja yksi maailman uskonto, ja jossa ei Raamattu-uskovilla olisi sijaa. Saatanan tarkoituksena on vähentää maailman väkiluku puoleen miljardiin kaikkia mahdollisia keinoja käyttäen. Eräs näistä keinoista on maailmanlaajuinen rokotuskampania, josta yksi sen pääarkkitehdeista Bill Gates, on julistanut nauravan yleisönsä edessä: ”First, we’we got population. The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health servises, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.” YouTube: Innovating to zero! Bill Gates.

Bill Gatesin ehdottamilla keinoilla terveyshuollon ja rokotusten avulla saataisiin vähennettyä ihmispopulaatiota maapallolta 10 – 15 %, joka nykyisen väkiluvun 7,8 miljardin mukaan olisi 780 – 1170 miljoonaa. Bill Gates, you first! Tämän Bill Gatesin edustaman suunnitelman rinnalla kalpenevat Hitler ja Stalin, jotka olivat saman Illuminaatin vallan alaisia kuin Bill Gates yhteistyökumppaneineen ovat tänä päivänä. Jesuiittavapaamuurarit hallitsevat Rooman kirkkoa. Nykyinen paavikin on jesuiitta. Amerikan infektiosairauksista vastaava Anthony Fauci, head of the U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) and a prominent member of the White House’s Coronavirus Task Force, on myös jesuiitta. Koronavirusta vastaan on tehokkaita lääkkeitä ja vitamiineja yrttejä ja hivenaineita, mutta niistä ei virallisissa tiedotusvälineissä puhuta, vaikka useat lääkärit niillä parantavat sairastuneita suurella menestyksellä (katso esim. The HighWire with Del Bigtree’n videot). Kuumeisesti kehitellään rokotetta tätä poliittista virusta vastaan, joka on muka ainoa ratkaisu viruksen voittamiseen. Tämän työn arkkitehtejä on juuri Bill Gates. Tämä salaliitto ihmiskuntaa vastaan on alkua Uudelle Maailman Järjestykselle. Saatanan hanke tulee kuitenkin aikanaan raukeamaan tyhjiin ja Kristus ja pyhät tulevat voittamaan, katso Ilm.17:11-14. Jumala luo kaiken uudeksi. Silloin vallitsee todellinen uusi maailmanjärjestys, jossa syntiä ja syntisiä ei ole Ilm.21:1,7,8. Raamatun Jeesus on tuleva pian tekemään lopun tästä jumalattomasta maailmasta. Silloin hajoaa nykyinen suuri Baabelin torni niin, ettei siihen jää kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta.

”Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon” Ilm.14:12. Aamen.