Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Katkaise koronan kaula kotonasi.

Kotikonsteja koronaa vastaan

Rakas ystävämme, olet varmaan etsinyt netistä ja muualta tietoa koronaviruksesta. Voi olla, että tiedätkin miten voimme itse kukin torjua tuon viruksen hyökkäykset meitä vastaan. THL kehottaa käyttämään maskia, pesemään kädet ja pysymään kaukana viruksen levittäjistä, mutta mitään varsinaista ravintoon liittyvää terveysohjetta heillä ei ole tarjota viruksen aiheuttaman taudin ehkäisemiseksi, eli ohjetta vitamiineista ja hivenaineista vastustuskyvyn nostamiseksi virustartuntaa vastaan.

Minäpä kerron, miten vaimoni kanssa varustaudun tähän uuteen kulkutautiin. Ensinnäkin keho on saatava puhtaaksi kuona-aineista ja ympäristömyrkyistä että se voisi torjua tehokkaasti nämä pienenpienet tunkeilijat. ”Coffee enemas” suolihuuhtelut ovat tehokkaita tähän tarkoitukseen. Olemme niistä saaneet terveyttä ja hyvää oloa. Kahvin sijasta voi käyttää kamomillateetä. Ohjeita löytyy suomen- ja englanninkielisinä netistä. Se huuhtelu stimuloi maksan entsyymejä poistamaan myrkkyjä verestä. Samoin toimii esimerkiksi vehnänorasmehu kehon ja veren puhdistajana omalla tärkeällä tavallaan, yhtenä vaikuttavana aineena lehtivihreä. Vehnänorasta löytyy kaupoista kuivapulverina ja pakastettuna mehuna. Lehtivihreä tuhoaa viruksia ja bakteereita ja oras sisältää useita terveyttä edistäviä hivenaineita ja vitamiineja. Spirulinaleväjauhe on hyvänä lisänä. Kasvatamme itse vehnänorasta ja puristamme siitä mehua. Kylmä - lämmin - kylmä - lämmin suihkut kohottavat vastustuskykyä viruksia vastaan, samoin avantouinti.

Aikoinaan luontaiskauppias Somerolla kertoi paaston tehokkaaksi aseeksi kausi-influenssoja vastaan. On tärkeää puhdistaa suolisto myrkyllisistä aineista ja korvata pahat bakteerit hyvänlaatuisilla maitohappobakteereilla, joita saa luontaiskaupoista ja apteekeista. Luomulaatuiset porkkana- ja punajuurimehut ovat erinomaista paastoravintoa. Elävällä raakakasvisravinnolla torjut parhaiten kaikenlaiset pahat pöpöt.

Nyt maailmaa valloittava koronavirusvariaatio on luonteeltaan niin vaikuttava, että maahamme ja moniin muihin maihin on julistettu poikkeustila. Tohtori David Brownstain, MD, Broad-Certified Physican, antaa seuraavia ehdotuksia lisävitamiineista YouTubessa ”CORONAVIRUS: WHAT THEY AREN’T TELLING YOU”. Tekijä: The HighWire with Del Bigtree. Kannattaa katsoa koko video (HighWire-videot on sensuroitu pois YouTubesta, huomasin 1.8.2020):

1. C-vitamiinia 1000 mg/vrk, jatkossa 3-5000 mg, jos et ole vielä sairastunut. Sairauden ensioireista lähtien 1000 mg/tunti, kunnes vatsa menee ripulille. Jatkossa takaisin 3-5000 mg päiväannokseen.

2. A-vitamiinia 5000 yksikköä päivässä, jollet ole vielä sairastunut, mutta sairaana 100 000 yksikköä/vrk neljän päivän aikana (ei raskaana oleville). Ota siis ehtaa A-vitamiinia, älä beetakaroteenia.

3. D-vitamiini on erittäin tärkeä vitamiini infektioita vastaan.  Sairauden puhjettua ota 50 000 IU D3-vitamiinia päivässä neljän päivän aikana.

4. Jodia 25 mg päivässä, sairastuttuasi 50 mg päivässä. Jos käytät muita lääkkeitä, on kysyttävä lääkäriltä yhteensopivuutta.  

Tärkeintä kuitenkin on turvata rukouksessa Jeesukseen, meidän ylimmäiseen Lääkäriimme, että Hänen tahtonsa tapahtuisi eikä meidän. Onko syntimme tunnustettu ja anteeksi annettu? Onko omatuntomme puhdas? Kun näin on, voimme turvallisin mielin vaikka kuolla koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Säästymmehän suurelta ahdistukselta, joka pian maanpiiriä kohtaa (Dan.12:1). Kun nimemme on elämänkirjassa, Jeesuksen ääni on herättävä meidät viimeisenä päivänä kuolleista (1Tess.4:13–18). Mutta jos Jeesus säästää henkemme, olkaamme siitä kiitolliset ja eläkäämme loppuelämämme Hänen yhteydessään. Aamen.

Coffee enema Gersonin tapaan

Suolihuuhteluun vaaleapaahtoista luomukahvia ja halpa suolihuuhtelupussi apteekista

Tässä yksi tapa ottaa coffee enemas

C vitamiinilla viruksia vastaan

D vitamiinilla vastustuskykyä

Tärkeä sinkki

Miksi toimivat lääkkeet ovat kielletty?

Myrkkypiikki ainoana ratkaisuna jokaiselle. Ei ole kyse ihmisten terveydestä, vaan muusta, joka halutaan salata.