Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Voivatko ne jotka rakastavat Jumalan lakia yhdistyä niihin, jotka tallaavat Yehovah'n käskyt jalkoihinsa? Ei koskaan, heidän välissään on ylittämätön aita, joka ei sula kesälläkään.

Jäämistön kätköistä

Isosiskoni Iiris lähetti minulle postin kautta tiedotteen, joka paljastaa Rooman kirkon suunnitelman vuosille 1997 – 2002 Seitsemännen päivän adventistien ”evankelioimiseksi” takaisin paavikirkon alaisuuteen. Tämä paperi oli löytynyt erään poisnukkuneen adventistin jäämistöstä. Suunnitelma on kymmenkohtainen, joka on viimeistä kohtaa myöten toteutumassa. Myyräntyönsä he ovat toteuttaneet ja yhä toteuttavat salaa soluttautumalla Adventtikirkon sisärakenteisiin ja ohjaamalla seurakunnan Ekumeeniseen liikkeeseen ”tarkkailijajäseneksi”. Niinpä Adventtikirkkoa ei ole enää vuosikymmeniin johdettu Amerikan pääkonferenssista, vaan Roomasta.

---------------------------------------------------------------------------------------------

FAX

Kiertokirje Unionin ja piirikuntien lähetysesimiehille Väli-Amerikan osastossa

Kuten olette oppineet minut tuntemaan, niin en tosiaan ole mikään herkkäuskoinen. Kuitenkin ollessani Keski-Amerikan Unionissa kiertomatkalla meillä oli suurenmoisia kokouksia pastoreiden ja seurakuntien vanhimpien kanssa. Siellä minulle ojennettiin eräs dokumentti koskien niinkutsuttua katolisen kirkon suunnitelmaa Adventistien evankelioimiseksi. Saadessani sen en välittänyt siitä paljoakaan, koska luulin sen olevan vain jonkinlaista hämäystä ja petkutusta. Kuitenkin selaillessani samana iltana postiani, vastaanotin sanoman meidän osastomme työntekijältä internetin välityksellä, jossa oli kopio sanomasta, jonka hän oli saanut eräältä Stephen P. Haws’ilta. Kopio siitä on tässä mukana oheisena. Se pani minut ajattelemaan, että se sanoma, jonka olin saanut Keski-Amerikan matkalla ollessani, ei ollutkaan mitään pilailua, vaan siinä on totuutta mukana. Siinä esitetään suunnitelma, miten saadaan sp-adventistit takaisin Katoliseen kirkkoon.

Se mikä pelästytti minua vielä enemmän, oli se kun etsin internetistä tämän Mr. Hawsin esittämät Katolisen kirkon ilmoitukset. Huomasin että he olivat yhdistäneet Väli-Amerikan osastomme kotisivun heidän sivulleen osoittaen sillä, että muka meidän Väli-Amerikan osastomme olisi yhteistyössä Katolisen kirkon kanssa. Olin syvästi järkyttynyt ja lähetän sen vuoksi tämän ilmoituksen teille, että olisitte varuillanne. Tämä on vastoin kaikkea ilmoitustoimintaa, mikä tuottaa häpeää meidän seurakunnallemme. Me olemme vaatineet, että he ottavat meidät pois heidän kotisivultaan ja kun teimme siitä laillisen selvityksen, he ovat vastenmielisesti tehneet sen. Kuitenkin pääasiallinen kielteinen ilmoitus on sisällytetty seurakunnallemme. Olkaa ystävällisiä ja neuvokaa seurakuntamme jäseniä tästä yrityksestä ja monistakaa tämä dokumentti, jonka lähetän teille, ja jakakaa sitä seurakunnillemme, jotta olisivat tietoisia tästä uudesta yrityksestä tuottaa häpeää Seitsemännen-päivän adventisti seurakunnalle.

Jatkakaamme rukousta ja työntekoa, sillä aikaa on vähän. Herran tulemus on lähellä ja Hän siunatkoon teitä edelleen. Vilpittömästi teidän

ISRAEL LEITO, president

---------------------------------------------------------------------------------------------

ERIKOINEN DOKUMENTTI VATIKAANISTA 1997 – 2002

Katolisen kirkon suunnitelma Seitsemännen päivän adventistien evankelioimiseksi.

Tärkein kohta: ”Seitsemännen päivän adventistien evankelioiminen totisella evankeliumilla on Katolisen kirkon suurimpana tavoitteena saada protestantit takaisin Roomaan.”

1. Saada adventistien keskuuteen ideoita ja suunnitelmia, jotka auttavat heitä tiiviimpään katolis-adventistiseen yhteyteen.

2. Saada neuvottelemalla katolista ajattelutapaa adventistien keskuuteen.

3. Tarkistaa ja analysoida tavallisia evankelisia tavotteita yhteen Seitsemännen päivän adventistien kanssa.

4. Saada Sp-adventisteilta poistettua virheelliset sanamuodot, joita adventisteilla on Roomalais-katolisesta kirkosta.

5. Osoittaa Seitsemännen päivän adventisteille, että heidän seurakunnallaan ei ole mitään raamatullista perustaa.

6. Osoittaa adventisteille, että Ellen G. Whiten kirjoitukset ovat vääriä.

7. Osoittaa Seitsemännen päivän adventisteille, miten vaarallisia ovat heidän näkemyksensä maailman rauhalle Paavista, Neitsyt Mariasta ja sunnuntaista lepopäivänä.

8. Saada Seitsemännen päivän adventistit tietämään, että heidän seurakunnassaan on suurin luopumusprosentti protestanttien keskuudessa teologisten erilaisuuksiensa vuoksi.

9. Paljastamaan maailmalle, että heidän hyväuskoiset johtajansa ovat käsittäneet väärin sen, että he ovat katolisten ja ekumenian yläpuolella.

10. Saada adventistit ymmärtämään, että jos he eivät yhdisty katolisten ja protestanttien kanssa etsimään maailman rauhaa, niin he ovat syyllisiä kaikkeen siihen pahaan ja onnettomuuteen jotka kohtaavat maailmaa.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tällaisia suunnittelee ”laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi (2Tess.2:3), joka sotii niitä vastaan, ”jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus (Ilm.12:17). ”He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä Hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat Hänen kanssansa.” Ilm.17:14. Aamen.

Jesuiittojen työn hedelmät Adventtikirkossa

Catholic Press: "Ellen G. White on viikon harhaoppinen"

Jesuiitat ovat soluttautuneet Adventtikirkoon ja tulokset ovat sen mukaiset: kirkon johtajat ovat alkaneet horjuttamaan Kristuksen valitseman sanansaattajan asemaa ja hänen kauttaan annettuja innoitettuja sanomia seurakunnalle.

Adventtikansaa aivopestään katolisuuteen!

Nouskaa vastustamaan luopumusta!

Adventtikirkko harrastaa hengellistä huoruutta!

Julistaako Adventtikirkon edustaja näissä eri uskontojen kokoontumisissa kolmen enkelin sanomaa?

SPA'lla ja Babylonilla on yhteinen jumala

SPA-Katolinen Kolminaisuus