Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Aukeama Jumalan sanansaattajan Ellen G.Whiten kirjasarjasta Alfa ja omega 3, sivut 266, 267. Aukeama selittää Danielinkirjan 2. luvun kuvapatsasta. Elämme patsaan varvasten aikaa. Meidän aikanamme Jeesus tulee.

Babylonin torni hajoamassa

Sapattiyönä, 1.2.2020, Englanti erosi vuosien eroneuvottelujen jälkeen Euroopan Unionista. Se on valtava takaisku uuden Babylonin rakentajille. Pyrkimykset yhdistää Rooman raunioille syntyneet itsenäiset valtakunnat suureksi liittovaltioksi ovat tuhoon tuomitut, sillä ”ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen”, sanoo Yehovah, Dan.2:43.

Rooman hajottua pieni sarvi puhkesi esiin näiden Euroopan valtakuntien välistä, kolme areiolaista valtakuntaa reväistiin pois sen vallankasvun tieltä (Dan.7:8). Paavinvalta hamusi keisarien epäjumalaista valtaa perinnöksi itselleen. Langenneen kirkon Rooman piispa yhtyneenä pakanalliseen Roomaan jatkoi kristillispakanallisena valtana (Dan.8:9) herjaten Jumalaa ja tuhoten Korkeimman pyhiä (Dan.7:25). Tälle ”laittomuuden ihmiselle” annettiin 1260 päivää eli vuotta hallita Euroopan valtakuntia, sen keisareita ja kuninkaita. Valta-aikansa lopussa paavius koki ”kuolinhaavan”, kun paavi Pius VI vietiin Roomasta Ranskaan vankeuteen vuonna 1798. Mutta sen pedon kuolinhaava parani ja koko maa seurasi ihmetellen petoa (Ilm.13:1-10).

Euroopan Unionin rakentajat vertaavat työtään muinaisen Baabelin tornin rakentamiseen (1Moos.11:1-9), ja sanovat: ”Tällä kertaa me onnistumme!” EU:n perimmäiset arvot ovat muinaisessa Baabelissa, joka oli rakennettu epäjumalien palvonnalle. Paavinvalta on ominut nuo arvot itselleen, sekoittaen ne kristillisyyteen. Katoliset maat ovat perustaneet Euroopan Unionin, jonka taustavoimana on Vatikaani. EU:n lippu kertoo sen pakanallisista arvoista: neitsyt Marian 12 tähteä taivaan kuningattaren viitan sinisellä pohjalla.

EU:n hajoaminen on eräs Kristuksen tulon merkeistä: ”Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.” Dan.7:44. Jeesuksen toinen tuleminen tekee tyhjiksi tämän maailman hankkeet, jotka ovat vastoin Jumalan sanaa. Jeesus on se kivilohkare, joka pian murskaa tuon hirmuisen kuvapatsaan, jonka vallan merkkinä on sunnuntain pyhittäminen Luojan sapatin sijasta. ”Niinkuin sinä näit, että kivilohkare irtautui vuoresta – ei ihmiskäden voimasta – ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava.” Dan.2:45.

”Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: ”Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat.” Ilm.14:8.

”Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan. Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: ”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta.” Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” Ilm.18:1-5.

Rakas ystäväni, hylkää epäjumalat ja palaa Raamatun perustalle, sieltä löydät rakkaan Kristuksen, joka ojentaa lävistetyt kätensä sinua kohti. Tule Jeesuksen luo juuri sellaisena kuin olet. Hän kärsi ja kuoli ristillä, että sinä saisit elää. Aamen.

Elämme kuvapatsaan varvasten aikaa!