Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Paavi ja häneen liittynyt luopioprotestanttisuus käyttää pandemiaa ja ilmastonmuutosta väärän sapatin korottamiseen valtansa merkiksi.

Ilmastonmuutos ja verityöt ahdistavat

Maapallomme järkkyy, sen rauhallisuus horjuu. On normaalista poikkeavaa kylmyyttä ja kuumuutta. Kuivuutta ja rankkasateita ilmaantuu eripuolille maapalloa. Ihmisiä menehtyy ja omaisuutta tuhoutuu miljardien dollarien arvosta. Maanjäristyksiä, hirmumyrskyjä ja tulivuorten purkauksia esiintyy yhä kasvavassa määrin. Meidän maamme on toistaiseksi säästynyt hirveiltä luonnon mullistuksilta, mutta mieliämme on järkyttänyt järjettömiltä tuntuvat väkivallanteot, kuten koulusurmat. Mistä tässä turvallisuuden järkkymisessä on kysymys? Siihen saamme vastauksen Raamatusta. Jumala haluaa kiinnittää ihmisten huomion Jeesuksen tuloon liittyvään suureen ahdistuksen aikaan, joka on edessämme. Hän toivoo, että ihmiset turvaisivat sapatin Herraan, kestääkseen suurena Herran päivänä, sillä vielä on armonovi raollaan.

Näin on käyvä Jeesuksen II tulemuksessa: ”Katso, Yehovah tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat. Ja niin kuin kansan käy, niin papinkin, niin kuin orjan, niin hänen herransa, niin kuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niin kuin ostajan, niin myyjän, niin kuin lainanottajan, niin lainanantajan, niin kuin velallisen, niin velkojankin. Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Yehovah on tämän sanan puhunut. Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät. Maa on saastunut asukkaittensa alla, SILLÄ HE OVAT RIKKONEET LAIT, MUUTTANEET KÄSKYT, HYLJÄNNEET IANKAIKKISEN LIITON. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.” Jes.24:1-6.

Paavinvalta on rikkonut lait ja muuttanut Jumalan käskyt, ja näin hylännyt iankaikkisen liiton. Pian paavi pakottaa koko maailmaa kunnioittamaan hänen lakiaan Jumalan lain sijasta. Hän tulee julistamaan, että kirous kalvaa maata ja sen asukkaat syystänsä kärsivät, sillä he eivät kunnioita hänen lakiaan, ja pyhitä sunnuntaita (joka on viikon ensimmäinen arkipäivä Jumalan lain mukaan). Koko maailma tulee kumartamaan antikristillistä valtaa, paitsi ne, jotka antavat kunnian Jumalalle ja pitävät Hänen lakinsa.

Aikamme pelottavista tapahtumista saamme lukea lopunajan profeetan Ellen G. Whiten todistuksista, joita on koottu kirjaan ”MARANATA Herramme tulee”, sivuille 190–191:

”Neljä mahtavaa enkeliä pidättelee vielä maan neljää tuulta. Kauheaa tuhovoimaa ei vielä päästetä valloilleen. - - Tuulet kiihottavat kansat viimeiseen taisteluun, joka on koituva niiden kuolemaksi. Enkelit pidättelevät vielä neljää tuulta estäen Saatanaa käyttämästä raivoissaan hirvittävää voimaansa, ennen kuin Jumalan palvelijat ovat saaneet sinetin otsaansa” (Ilm.7:1).

”Ajan merkit todistavat, että taivaallinen tuomio on alkamaisillaan ja Herran päivä on käsillä. Sanomalehdet ovat täynnä viittauksia tulevaisuudessa odotettavissa oleviin vakaviin rauhattomuuksiin. Julkeita ryöstöjä tapahtuu tuon tuostakin. Lakot ovat yleisiä. Varkauksia ja murhia tehdään joka puolella. Riivaajien vallassa olevat miehet riistävät hengen miehiltä, naisilta ja lapsilta. Kaikki tämä todistaa, että Herran tulemus on lähellä.”

”Jumala on poistamassa hillitsevän voimansa maan päältä. Hurrikaanit ja myrskyt sekä maalla että merellä seuraavat nopeassa tahdissa toisiaan. Merkit, jotka kertovat Jumalan Pojan lähestyvästä paluusta, käyvät yhä selvemmiksi, mutta ihmiset eivät halua uskoa niiden olevan Herran tulemuksen merkkejä.”

”Pian saapuu maailmaan suru, jota ei ihmiskeinoin pystytä parantamaan. Jo ennen kuin viimeinen suuri tuho kohtaa maailmaa, inhimillinen suuruus, joka ihmisiä niin imartelee, valuu hiekkaan. Jumalan rangaistus kohtaa niitä, jotka suuren valon nähtyäänkin ovat jatkaneet syntistä vaellustaan. He rakentavat kalliita taloja, joita pitävät tulen kestävinä, mutta niin kuin Jumalan koston liekit kuluttivat Sodoman, tulee näistäkin ylväistä rakennuksista pelkkää tuhkaa. Olen nähnyt valtavia summia maksaneiden alusten kamppailevan meren voimia vastaan ja yrittävän voittaa raivokkaat aallot. Mutta kaikkine kulta- ja hopea-aarteineen ja tavaroineen ihmiset vajosivat märkään hautaansa. - - Mutta kaiken tämän levottomuuden ja sekasorron keskellä maailmassa tulee vielä tehdä Jumalan työtä.” Näin sanoo Jumalan sanansaattaja EGW, ja jatkaa:

”Kun ihmiset etääntyvät yhä kauemmaksi Jumalasta, tottelemattomuuden lapset annetaan Saatanan hallintaan. Hän syytää tuhoa ihmiskunnan keskuuteen. Maalla ja merellä tapahtuu suuria onnettomuuksia. Tulvat ja tulipalot tuhoavat ihmisten omaisuuden ja vievät heidän henkensä. Saatana syyttää tästä niitä, jotka kieltäytyvät kumartamasta hänen pystyttämäänsä kuvaa. Hänen apurinsa väittävät seitsemännen päivän adventistien saaneen aikaan kaikki nämä hankaluudet. ”Nämä ihmiset uhmaavat lakia”, he sanovat, ”he eivät pyhitä sunnuntaita. Jos heidät pakotettaisiin noudattamaan sunnuntailakia, nämä hirvittävät koettelemukset päättyisivät.”

"Onnettomuuksia tapahtuu – mitä kauhistuttavimpia ja odottamattomimpia onnettomuuksia. Hävitys seuraa toistaan. Jos ihmiset ottaisivat vaarin Jumalan opetuksista ja jos seurakunnat katuvat ja palaavat kuuliaisuuden tielle, joitakin kaupunkeja säästetään sillä kertaa. Mutta jos Saatanan pettämät ihmiset jatkavat samaa tietä kuin ovat tähän asti kulkeneet, välittämättä Jumalan laista ja levittäen valheita, Jumala sallii onnettomuuksien kohdata heitä, jotta he heräisivät jälleen.”

”Tuomion ankaruus riippuu ihmisten pahuudesta ja heidän saamansa valon määrästä. Jos he ovat tunteneet totuuden, rangaistus on sen mukainen.”

”Saatana tulkitsee tapahtumat omalla tavallaan, ja he (maailman johtavat miehet) ajattelevat juuri niin kuin hän toivookin: että onnettomuudet johtuvat sunnuntailain rikkomisesta. Toivoen siten tyynnyttävänsä Jumalan vihan he säätävät sunnuntain pyhittämisen vahvistavia lakeja. He luulevat palvelevansa Jumalaa korottamalla tämän väärän lepopäivän yhä korkeammalle ja pakottamalla ihmiset sitä noudattamaan. Niitä, jotka kunnioittavat Jumalaa pyhittämällä oikean sapatin, pidetään Jumalalle uskottomina, vaikka sitä tosiasiassa ovat ne, jotka polkevat jalkoihinsa Eedenissä asetetun sapatin.”

On vain yksi Jumala, YHVH (Yehovah), ja Hänen ainosyntyinen Poikansa Jeesus Kristus. On vain yksi Jumalan vastustaja ylitse muiden, Saatana, joka esiintyy jumalana, ja paavi, hänen sijaisensa maan päällä. Kumpaa kumarrat, siitä riippuu kohtalosi. Aamen.

Ellen Whiten museoitu kotitalo säilyi Kalifornian tuhopaloissa!

Amerikka tulessa!