Raamattu Nyt - Or Never

Maailma kiehuu ja kuohuu - mitä sanoo Raamattu?

Paavinvalta pyrkii tukahduttamaan Raamatun valon, sillä se paljastaa Prekeleen juonet ja sisältää pelastuksen Kristuksessa. Foto: Reino Kuikka 2019

Kirkot yhdessä sapatin Herraa vastaan

Siitä tiedän että Jeesuksen tulo on oven edessä, kun näen ennen protestanttisten kirkkojen yhdistyvän takaisin äitikirkkoonsa. Seurakunnan protestanttisuus merkitsi muinoin sitä, että seurakunta piti Raamattua ja vain Raamattua uskonsa perustana.

Syvälle langennut Katolinen kirkko kielsi seurakuntalaisiltaan Raamatun lukemisen ja sitten itse selitti, mikä on oikeaa jumalanpalvelusta, liittäen kristillisyyteen pakanuutta. Seurakunnan tuli alistua kirkkoisien opetuksiin Raamatun sijasta. Katolinen kirkko ei ole muuttunut, mutta muinoin katolisuudesta eronneet uskonpuhdistusseurakunnat tänä aikana juhlivat yhdessä paavinvallan kanssa protestanttisuuden kuolemaa: ”PROTEST IS OWER! OLEMME JÄLLEEN YHTÄ!" Heidän tavoitteenaan on kaikkien uskontojen yhdistäminen paavinvallan alaisuuteen yhdeksi maailmankirkoksi, jossa Raamattuun uskovilla ei tule olemaan sijaa. Adventtikirkko on lakannut julistamasta "Kolmen enkelin sanomaa", ja vastoin sille uskottua erikoistehtävää se on itsekin liittynyt suuren Babylonin rakentamiseen (tarkkailija)jäsenenä Ekumeenisessa liikkeessä! Näin Saatana havittelee koko maapallon herruutta nyt juuri ennen Jeesuksen tuloa. Mutta jälleen hän on kokeva karvaan tappion. Jumalalla on oleva jäännös, joka turvaa Jumalan sanaan ja Jeesukseen, eivätkä turhaan.

Tässä on lyhyesti uskonnollisen maailmamme tila Jeesuksen tullessa. Saatana haluaa tuhota kaikki ihmiset, mutta Raamatussa on meille sanoma: ”Ei Herra (Yehovah Peshitta'n mukaan) viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan Hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä Hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen”, 2.Piet.3:9. Olemme Luojan armosta jatkoajalla! Meille kuuluva erityissanoma löytyy Ilm.14:6-12, siitä myöhemmin. Jumalan siunausta sinulle!

Adventtikirkko ekumeniassa!